Mama je otišla provjeriti svoje prerano rođeno dijete, a onda je ugledala mali plavi predmet i briznula u plač

Mama je otišla provjeriti dijete koje je prerano rodila te je ugledala mali plavi predmet zbog kojeg je briznula u plač.

Porođaj bi trebao biti najsretnije razdoblje roditeljskog zadatka. No, kada se dijete rodi više od dva mjeseca ranije sreća ubrzo postaje panika dok gledate svoje dijete kako ga odvode na odjel intenzivne njege.

Točno su se s tim Michelle i Chris Korres suočavali nakon rođenja njihovog sina Benjamina.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Benjamin je rođen dva mjeseca prerano i nakon tjedan dana provedenih u bolnici gledajući ga u bolesničkom krevetu, Chris i Michelle vratili su se doma kako bi se napokon naspavali.

Kada su se vratili u bolnicu kako bi Benjamina posjetili na odjelu za intenzivnu njegu idućeg dana, primijetili su da nešto čudno visi s njegovog stalka za infuziju. Mali plašt sa slovom „B“ visio je sa stalka. Čim je ugledala plašt Michelle je briznula u plač!

U intevjuu za CVT News Michelle je objasnila što je pisalo u ceduljici privezanoj za plašt.

Za našeg malog superheroja

„Za našeg malog superheroja, puno ljubavi od Stephanie T.“

Nakon malo njuškanja, par je otkrio da je „Stephanie T“ zapravo Stephanie Treherne, medicinska sestra s odjela za intenzivnu njegu koju nisu nikada ni upoznali!

18882183_10100686257511724_7152905091981996048_n

Michelle je rekla za CVT News da ih je šokiralo da bi totalni stranac učinio nešto tako nevjerojatno za njihovog sina!

„Bili smo jako iznenađeni da je jedna medicinska sestra, s kojom nismo nikada surađivali ili vidjeli ili išta slično, ostavila to.“

No CVT News su tada razgovarali i sa sestrom Treherne, a ona je imala jednostavno objašnjenje zašto je plašt ostavila Benjaminu.

„To je točan prikaz onoga kako vidimo bebe. Te su bebe superjake. One se jako bore. One su mali superheroji.“

Benjamin, kao i mnoge druge prerano rođene bebe na odjelu za intenzivnu njegu dobivaju ovaj mali, topao dar od Stephanie, i ono svakom roditelju donese sreću.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Medicinske su sestre posebne osobe

Srceparajuće je gledati svoje dijete kako prve trenutke na Zemlji provodi u bolnici na intenzivnoj njezi, no Stephanien dar olakšava bol, makar na trenutak.

Taj je osjećaj olakšanja točno ono što je Michelle rekla za CVT News da je osjećala kada je ugledala Benjaminov osobni plašt.

„To je bilo jako slatko. Kada smo ju upitali koji je povod toj gesti, rekla je kako samo želi učiniti nešto lijepo za bebe.“

Medicinske su sestre posebne osobe i Stephanie tu dobrotu uzdiže na višu stepenicu. Sa zaposlenim rasporedom i nedostatkom osobnog vremena, nevjerojatno je pomisliti da je sjela i svaki taj maleni plašt ručno izradila.

NAJNOVIJE!