Mama ima genijalan trik s kojim smiruje kćeri prije spavanja

Svi koji imaju djecu znaju kakva je muka kada se približi vrijeme za spavanje. No, ova je majka otkrila tajnu mirnih večeri. 

Jessica D’Entremont je kupila svojim dvjema kćerima pidžame koje svijetle u mraku te se ispostavilo da joj je to bio jedan od najboljih poteza do sada kada je riječ o smirivanju svojih kćeri prije spavanja. 

Kada ih je prvi put vidjela činile su joj se simpatične te je mislila da bi se njezinim kćerima svijetleće pidžame jako svidjele. 

Svaka odrasla osoba zna da odjeća koja svijetli u mraku prvo mora biti izložena svijetlu kako bi zasjala u mraku. No – djeca to ne znaju. 

Jednu večer su se Jessicine kćeri počele žaliti da njihove svijetleće pidžame ne rade. Tada je Jessica dobila fantastičnu ideju. 

Rekla je kćerima da se te pidžame trebaju napuniti, a to će se dogoditi jedino ako cure budu ležale u njima potpuno mirno pod izvorom svijetla.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10104122224371272&set=p.10104122224371272&type=3&theater

VIDI OVO: Kako smiriti bijesno dijete? Ova majka je podijelila genijalan trik!

Djeca su legla u spavaću sobu, potpuno mirna, kako bi im se pidžame napunile. Nisu ni shvatili da im je čekanje pružilo priliku da se opuste i da im se počne spavati. Čim su se pidžame „napunile“, Jessica je ugasila svijetlo, a cure su zaspale dubokim snom. 

Jessici inače treba jako puno vremena kako bi smirila cure i navela ih da spavaju, no ovaj joj je trik kupio cijelu slobodnu večer. Naravno da ga je nastavila ponavljati cijeli tjedan te je svaku večer imala priliku uzeti si nekoliko sati samo za sebe. Osjećala se je kao da je otkrila struju ili gravitaciju. 

https://www.instagram.com/p/B3GRB4uAcb_/

Jessica je odmah odlučila podijeliti svoje otkriće i s drugim roditeljima čija djeca ne mogu mirno zaspati te je započela pravi trend. Čini se da će proizvođači svijetlećih pidžama imati jako dobru godinu. 

VIDI OVO: Snalažljivi otac je otkrio kako uspavati bebu u jednoj minuti, evo što trebate činiti

Jessica se jako trudi kako bi njezin trik svaki put upalio. Ona pazi da su pidžame na tamnome cijeli dan kako bi na večer morale biti „napunjene“. 

Naravno, zna da ovaj trik neće paliti zauvijek i da će njezine kćeri eventualno shvatiti da ne moraju mirno ležati kako bi im se pidžame napunile, no dok traje ona uživa u slobodnom vremenu.