Kylie Bisutti postalo je neugodno hodati po pisti u čipkastim gaćicama i grudnjacima jer takva odjeća nije u duhu kršćanstva.

Ljepotica je dvije godine imala uspješnu karijeru kao manekenka Victoria’s Secreta, no sad je odlučila kako je vrijeme da prestane šetati po pistama u gaćicama i grudnjacima.

– Biti manekenka za Victoria’s Secret bio mi je san od djetinjstva. Noseći njihove revije dobro sam se zabavljala, no s vremenom mi je postalo neugodno paradirati okolo u rublju jer moja vjera, kršćanstvo, ne zagovara golotinju – kaže manekenka.

Kylie Bisutti je, naime, postala predana kršćanka. U skladu s vjerom koja joj je sad vrlo važna u životu, smatra da ne bi bilo prikladno da pokazuje atribute cijelom svijetu već će tu poslasticu rezervirati samo za supruga Mikea Bisuttija.

– Počela sam puno čitati Bibliju i sve sam više osuđivala sama sebe zbog posla kojim sam se bavila i zaključila sam da bi najbolje bio da prestanem – pojašnjava ljepotica te dodaje da mladim kršćankama diljem svijeta ne želi poslati poruku da je u redu hodati okolo u donjem rublju i igrati se zavodnice. Kako bi djevojke koje se ugledaju u nju usmjerila na pravi put, Kylie će nositi samo revije na kojima će biti više pokrivena, dakle donje rublje ne dolazi u obzir.

“Još uvijek sam model ali ću raditi samo sa onim modnim kućama koje poštuju moju odluku da ne nosim donje rublje” – napisala je Kylie na twitter profilu. Također je rekla da je u manekenstvu vrlo teško biti bez da se upadne u stvari koje neželite činiti. “Upala sam u mnoge stvari koje nisam željela niti htjela i to je zapravo posao s mnogo iskušenja.” – zaključila je Kylie.

IZVORKrsanscanstvo.net