Kada dođe vrijeme da se rodi beba, to može biti vrlo stresno za svaku majku. No, uz dodatni strah od COVID-19 taj strah može postati prava noćna mora za roditelje koji iščekuju rođenje djeteta. 

U jednu takvu noćnu moru upala je i trudna Abi Bordelon koja je nakon rođenja svog sina Remingtona testirana na koronavirus te je otkriveno da je pozitivna. 

Medicinska sestra je napisala pismo obitelji

Remi je testiran na virus 24 sata nakon što se rodio i ponovno nakon jedan dan budući da je trebalo neko vrijeme da stignu rezultati. To je vrijeme proveo u izolaciji daleko od svojih roditelja Abi i Nicka kojima je srce bilo slomljeno. No, jedna medicinska sestra velikog srca, Brittany Prevost, bila je ganuta onime što se događalo toj mladoj obitelji te im je odlučila napisati poruku. 

Medicinska sestra pismo

Brittany je napisala da je plakala za njih jer nisu mogli biti zajedno kao obitelj. No, plakala je i sretne suze jer je Remi bio zdrava beba koja će otići kući okružena ljudima koji ga vole te da ni u bolnici nije bio potpuno sam. 

VIDI OVO: Medicinska sestra je posvojila zlostavljanu bebu, a onda otkrila cijelu istinu

„Želim da znate da je danas bio jako voljen i da sam se ponašala prema njemu kao da je moje dijete. Iako ne možete biti s njim tijekom ovog razdoblja, on je voljen i u vaše ime. Danas sam mu rekla: ‘Tvoji mama i tata te jako vole’. Vjerujte mi, on to zna i svi mi ovdje to znamo“. 

Medicinska sestra napisala pismo obitelji

”Proći ćemo kroz sve ovo zajedno”

Njezine predivne riječi bile su kao lijek za Abi i Nicka. Iako su žarko željeli biti sa svojim sinom, znali su da je Brittany u pravu kada je rekla: „Proći ćemo kroz ovo zajedno“. 

Tako je i bilo. Dva dana nakon što je Remi rođen, on i Abi su bili dovoljno zdravi da budu pušteni kući. Remi je bio zdrav, a Abi je puštena u kućnu karantenu.

VIDI OVO: Medicinske sestre su se okupile u molitvi na krovu bolnice

Iskreno srce može pretvoriti i najtežu situaciju u priliku za dobrotu

Kada su došlo kući, Abi je napisala na Facebooku: 

„Ovo pokazuje koliko su predivni zdravstveni radnici te zaslužuju najveće priznanje za posao koji obavljaju. Želim svakog od njih zagrliti. Tako sam zahvalna svim sestrama i liječnicima koji su nam pomogli u ovom teškom razdoblju i pružili nam potrebu utjehu. Nikada neću zaboraviti ovo iskustvo“. 

Ovo predivno pismo sestre Brittany pokazuje da iskreno srce može pretvoriti i najtežu situaciju u priliku za dobrotu. Ponosni smo na sve zdravstvene radnike koji se žrtvuju tijekom ovog teškog razdoblja.