NaslovnicaDuhovnostKada mislite da Bog ne djeluje u vašem životu ...

Kada mislite da Bog ne djeluje u vašem životu …

Otkad znam za sebe, željela sam biti majka. Sanjala sam o tome da ću se udati, zatrudnjeti i o trenutku kada ću prvi put u naručju držati svoje dijete.

Nakon što sam se konačno udala, mojem suprugu i meni nije padalo na pamet da čekamo kako bismo proširili svoju obitelj. Ali sa svakim negativnim testom trudnoće, shvatili smo da se borimo s neplodnošću.

Foto: Pixabay

Uslijedili su mjeseci odlazaka na liječničke preglede, testovi trudnoće i suze. Nalazili smo se usred oluje. Neplodnost je bila gorka pilula koju smo morali progutati. Počela sam dvojiti o Božjoj dobroti i vjernosti.

Dok razmišljam o tome što smo prošli, sjetim se učenika uhvaćenih u oluji na moru, o čemu čitamo u 6. poglavlju Evanđelja po Ivanu. Dok su se borili s valovima u mračnoj olujnoj noći, Isus je neočekivano došao do njih hodajući po uzburkanom moru. Umirio ih je svojom prisutnošću i rekao: »Ja sam! Ne bojte se!«

Poput učenika, ni mi nismo imali pojma što donosi naša oluja; ali smo našli utjehu upoznajući Boga kao Onoga koji je uvijek vjeran i pouzdan. Iako nismo imali djece o kojoj smo sanjali, naučili smo da u svim svojim borbama možemo iskusiti snagu Njegove umirujuće prisutnosti. Bog snažno radi u našim životima, zato ne moramo biti zabrinuti.

Autor: Karen Wolfe; Izvor: duhovna-stvarnost.hr