Mlada žena snima djeda svaki put kad otvori vrata, a rezultat je tako divan

Mlada žena je podijelila video na kojem stoji na vratima svog djeda te snima njegov široki osmijeh svaki put kada bi joj otvorio vrata.

Život je vrlo nepredvidiv i nitko ne zna koliko bi dugo bili na zemlji. Biblija nam govori u Jakovljevoj 4, 14: “A ne znate što će sutra biti. Ta što je vaš život? Dašak ste što se načas pojavi i zatim nestane!”

Ovo je tako istinito, posebno za ovu ženu iz Methila u Škotskoj. Jen Barclay napisala je na Twitteru: “Moj mali djed, 87 godina mlad, i on je moj tip broj 1.” Jen kaže: “Volim ga svim srcem i volim snimati njegove reakcije kad dođem u posjet. Nadam se da svi mogu cijeniti video koji sam napravila jednako kao i ja.”

Podijelila je video na kojem stoji na vratima svog djeda te snima njegov široki osmijeh svaki put kada bi joj otvorio vrata.

Zapravo, na svim isječcima pogrbljeni stariji čovjek otvara vrata vesela lica, ponekad zvižduče, ponekad se pretvara da ne može prepoznati Barclay, a ponekad je djedovski poljubi.

U svom posljednjem klipu kaže: “Zdravo, slatkice!” Oduševljen je što vidi svoju unuku. Zapravo je presretan.

Čini se da se korisnici društvenih mreža slažu s njom jer je više od 600.000 ljudi lajkalo video, a više od 115.000 ga je retvitalo.

Ovo nas podsjeća na važnost ljubavi u našim životima te koliko trebamo cijeniti svoje najdraže i obasipati ih ljubavlju tijekom cijele godine, a ne samo za vrijeme blagdana.

NAJNOVIJE!