NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladenci nisu mogli sakriti suze zbog iznenađenja koje su dobili

Mladenci nisu mogli sakriti suze zbog iznenađenja koje su dobili

Mladenci su prvo bili jako zbunjeni, kao i ostali gosti, a onda nisu mogli sakriti suze zbog iznenađenja koje su dobili.

Na svadbama se može očekivati svašta, i dobro i nezgodno, ali svaka je svadba jedinstvena. Tom je popisu dodana i svadba jednog bračnog para iz Irske koji nisu mogli sakriti svoje suze zbog iznenađenja koje su dobili.

Usred crkvenog obreda vjenčanja, jedna je gošća ustala na noge. Mladenci su prvo bili jako zbunjeni, kao i ostali gosti. Uskoro se ustalo još desetak gostiju koji su zapjevali serenadu novopečenim mladencima.

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 80 najljepših želja i poruka mladencima

Žena koja je prva ustala počela je lagano pjevati „Stand By Me“ (Budi uz mene). Nakon nje je ustala druga žena koja je zapjevala s njom, a uskoro se priključio i otac mlade. Odjednom, crkva je bila ispunjena pjevačima koji su sinkronizirano pjevali.

Mladenci Rachel i Shane nisu mogli sakriti suze radosti. Ideja je došla od prijateljice Hannahe koja je primijetila da među uzvanicima ima mnogo glazbenika i pjevača. Zašto ne to iskoristiti?

„Shvatila sam da će biti puno pjevača i glazbenika na vjenčanju i vidjela sam priliku da napravim nešto posebno za sretan par koji voli glazbu“.

VIDI OVO: Mladenci su uživali u svadbi, a onda se odjednom čuo glas koji je tražio pomoć

Sudionici su probe držali 5 tjedana prije vjenčanja, a trud se isplatio jer su dobili ovacije. „To je bio poseban trenutak kojeg ćemo uvijek cijeniti“, rekla je mlada.

Neka Bog blagoslovi njihov zajednički život u braku koji je počeo s ovim prekrasnim obredom!

Bride and Groom Rachel and Shane McNally are reduced to tears with surprise performance of 'Stand By Me' from family and friends at their wedding❤️❤️❤️

Bride and Groom Rachel and Shane McNally are reduced to tears with surprise performance of 'Stand By Me' from family and friends at their wedding❤️❤️❤️ Check out the guys who organised the music here: Starling Blue🎥credit: Ray Yore Films

Objavljuje Irish Daily Mirror u Srijeda, 14. kolovoza 2019.