mladenka fotografirana sama pijani vozač ubio zaručnika
Foto: Loving Life Photography

Mladenka je odlučila da bude fotografirana sama nakon što je pijani vozač ubio zaručnika s kojim se trebala vjenčati.

To je trebao biti najsretniji dan njezinog života. Umjesto toga, pretvorio se u vrijeme tugovanja nakon što je njezinog zaručnika ubio pijani vozač.

No bez obzira na slomljenost, mladenka iz Indiane odlučila je odati počast svom preminulom zaručniku dirljivim fotografijama onoga što je trebalo biti njihov dan vjenčanja.

Foto: Loving Life Photography

Loving Life Photography fotografirao je fotografije Jessice Padgett dok su ona, njezina obitelj i prijatelj odali počast njezinom preminulom zaručniku, volonteru-vatrogascu okruga Montgomery Kendallu Murphyju.

Jessica Padgett i Kendall Murphy pripremali bili su spremni vjenčati se na 29. rujna 2018. No došlo je do tragedije i njihovi planovi su se raspali. Kendall, vatrogasac-volonter poginuo je dok je 10. studenog 2017. pomagao žrtvi prometne nesreće. Vozač je navodno bio pod utjecajem alkohola.

Na dan koji je trebao biti njihov dan vjenčanja Jessicina majka je ugovorila fotografiranje za svoju kćer kao način odavanja počasti Kendallu i kako bi pomogla Jessici da se oporavi od tragičnog događaja.

Foto: Loving Life Photography

Jessica je nosila vjenčanu haljinu, bila je našminkana i imala je frizuru te se fotografirala ispred groba njezinog zaručnika. Kako bi ovaj dan bio još posebniji odlučili su se pojaviti ljudi sa vjenčanja kako bi iskazali ljubav i podršku za ovu snažnu ženu.

Fotografirali su mnoštvo fotografija i jednostavno su bili tu za Jessicu u vremenu kada je ona trebala svu njihovu utjehu. Članovi zajednice čak su napisali pisma Jessici kojih je bilo toliko da svaki dan idućih šest mjeseci može pročitati po jedno.

Foto: Loving Life Photography

Nakon što su fotografije završile na internetu priča se brzo proširila i dirnula ljude širom svijeta koji su izrazili svoje simpatije i sućut.

„Hvala vam svima što ste moj vjenčani dan učinili posebnim iako se nisam udala za muškarca svojih snova“, napisala je Jessica.

Bride Poses for Wedding Photos Alone Nearly One Year After Fiancé's Tragic Death

This woman posed for a solo wedding photoshoot nearly a year after her fiancé was suddenly killed by a driver

Objavljuje NowThis u Utorak, 9. listopada 2018.

Tako je ugodno vidjeti prijatelje i obitelj koji su bili tu zbog Jessice za vrijeme jednog od najtežih razdoblja njezinog života. Molimo za ovu hrabru mladenku.