Mladenka na dan vjenčanja dobila pismo od oca koji je umro prije 20 godina: Evo što joj je napisao

Ljubav jednog oca bila je toliko izuzetna. Na dan vjenčanja njegova kći je dobila njegovo pismo, iako je umro prije 20 godina.

Freya Rosati imala je samo 11 godina kada je njezin otac Philip Hargreaves (53) umro od raka jednjaka. Umjesto da dopusti strahu i očaju da diktiraju njegove postupke, Philip je znao da mora nešto poduzeti kako bi Freya znala koliko je voli.

Znao je da će propustiti sve mnoge stvari u njezinu životu: prvi spoj, maturalnu zabavu, vjenčanje …. Vjerovao je da će Freya jednog dana pronaći ljubav i otići do oltara.

Freyina majka, Teresa, znala je da Freya i Philip imaju jedinstvenu vezu. Također je znala da će Philipova odsutnost ostaviti veliku prazninu u Freyinom životu. Stoga je kupila nekoliko čestitki i potaknula muža da napiše poruku Freyi. Sveukupno je napisao devet čestitki, po jednu za svaki rođendan, i posebno pismo za dan njezina vjenčanja.

Ljubavno pismo od tate kćeri

Na dan vjenčanja, kada je otac mladenke trebao održati govor, Teresa je ustala i pročitala 20 godina staro pismo koje je Philip napisao. Drhtavih ruku i suznih očiju čitala je:

“Volio bih da mogu stajati pored tebe, najponosniji tata na svijetu, da te otpratim do oltara do čovjeka kojeg voliš i do sljedećeg poglavlja u tvom životu. Danas je tvoj dan, uživaj u svemu u vezi s njim. Smij se i plači. Budi sretna i samouvjerena.

Suočite se sa svime punim plućima. Tada ćete uspjeti u zajedničkom životu. Pružila si mi neke od najponosnijih trenutaka u životu svojim smislom za humor, inteligencijom, razumijevanjem i brižnom naravi. Nemoj se nikad mijenjati. Volim te zauvijek, tata.”

Freya je bila nevjerojatno sretna što je očeve lijepe riječi držala kao dragocjeni dar od svog pokojnog oca. Njegove riječi čuvat će do kraja života.

Više o ovoj priči pogledajte u videu u nastavku.

Philipove riječi pune su ljubavi, mudrosti i ohrabrenja, jer njegova ljubav zrači iz svake riječi koju je napisao. Svi na vjenčanju bili su dirnuti ovim izuzetnim trenutkom. Neka to bude podsjetnik da smrt ne može uništiti očevu ljubav i da Bog drži naše živote u svojim rukama.

NAJNOVIJE!