NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladić slučajno posjekao košnicu pa ga je izbolo 20.000 pčela: Preživio je...

Mladić slučajno posjekao košnicu pa ga je izbolo 20.000 pčela: Preživio je pakao!

Mladić je slučajno na drvetu posjekao košnicu što je preplašilo pčele koje su ga ubole nevjerojatnih 20.000 puta. Hvala Bogu, preživio je!

Austin Bellamy (20) preživio je pravi pakao kada su ga izbole pčele. Naime, uboden je 20.000 puta i progutao je 30-ak pčela nakon što je slučajno prerezao košnicu na stablu.

Mladić se borio za život nakon što ga je napao bijesni roj pčela. Dvadesetogodišnji Austin Bellamy iz Ohija u SAD-u sjekao je stablo limuna kada je nesvjesno rasjekao košnicu, zbog čega su mu se tisuće bijesnih afričkih pčela ubojica pojavile oko glave, vrata i ramena.

Njegova baka Phyllis Edwards i njegov stric užasnuto su gledali s tla. Edwards je za Fox19 rekao: “Kada je počeo rezati, tada su pčele izašle i pokušao se spustiti na stablo, ali nije mogao. Vikao je: ‘Upomoć! Upomoć! Upomoć!'”

VIDI OVO: Majka je preminula nakon što je zanemarila „normalne“ ubode insekata, njezina kći upozorava na pogrešku

Pčele su napale baku i njegovog strica

Napadnuti su i ona i njegov stric, pa mladiću nisu mogli pomoći. “Htjela sam se pokušati popeti uz ljestve da dođem do Austina… Vidjela sam koliko je visoko… ali nisam mogla do njega jer sam bila okružena pčelama”, dodala je .

Vatrogasci koji su svjedočili užasu uspjeli su osloboditi Bellamyja sa stabla, a zatim je odveden u Medicinski centar Sveučilišta u Cincinnatiju gdje je stavljen na respirator i stavljen u medicinski induciranu komu. U međuvremenu, Edwards je vozilom hitne pomoći odvezen u lokalnu bolnicu.

Mladić preživio napad pčela

Bellamyjeva majka Shauna Carter rekla je da je njen sin uboden više od 20.000 puta te da je progutao oko 30 pčela, a bolničko osoblje je “isisalo” insekte iz njega.

Dodala je da se onesvijestila kada je saznala što joj se dogodilo sa sinom. “Bilo je to previše za mene”, rekla je. Hvala Bogu, Bellamy se probudio, a liječnici su dali sve od sebe da ga vrate u život te mu stabiliziraju stanje.