Mladoženja je napravio pogrešku, a mladenka je prasnula u nekontrolirani smijeh

Mladoženja je napravio sitnu pogrešku koja je ozbiljnu atmosferu pretvorila u urnebesnu. Mladenka je prasnula u smijeh koji nije mogla kontrolirati. 

Izmjena vjenčanih zavjeta većinom je jako ozbiljan trenutak, no ako ubacite malo treme, stvari mogu postati vrlo smiješne. Upravo to se dogodilo na vjenčanju Melisse i Andrewa 2009. godine.

„Cijeli sam se život ovoga bojao“, rekao je Andrew. 

Svatko se boji da će se osramotiti pred publikom, ali kada se to zaista i dogodi to može biti prerušeni blagoslov (dokle god se znate nasmijati na svoj račun). Na svu sreću, Melissa i Andrew odlično vladaju tim područjem. 

Greška se dogodila kada je mladoženja ponavljao zavjete

Pogreška se dogodila kada je Andrew ponavljao svoje zavjete. Na svu sreću, postoji i snimka. 

Andrew je tako rekao, u originalu: „I take Melissa to be my waffley, lawfully wedded wife.“ Svi su u tom trenu puknuli u smijeh, ipak je svojoj budućnoj supruzi rekao da je uzima za svoju „vaflastu“ suprugu. No, najviše se smijala sama mladenka. 

VIDI OVO: Brat i sestra zapjevali na dan njezinog vjenčanja, uzvanici su ostali bez teksta

Počela je manjim smijehom koji je postao neobuzdani smijeh sa suzama te se proširio cijelom prostorijom. Andrew je na to ubacio: „And pancakey“, tj. „I palačinkastu“, a Melissa se počela još jače smijati. 

Svaka mladenka želi da joj vjenčanje prođe po planu te to često stvara nervozu tako da je ovo možda bio trenutak koji je svima trebao. Melissa nije mogla doći sebi, a Andrew je rekao: „Dajte joj koju minutu.“ Nakon toga se vjenčanje nastavilo u uobičajenom toku. 

Par nikada neće zaboraviti taj trenutak

No, ovaj par definitivno nikada neće zaboraviti taj trenutak. Oni su sada u braku preko 10 godina te su i dalje zadržali taj divni smisao za humor. 

Ne zaboravite se i vi smijati jedni s drugima, život je ljepši i lakši uz osmijeh. 

NAJNOVIJE!