NaslovnicaPopularnoPoznati MMA borac doživio obraćenje: Bog mi je promijenio srce, ne mogu...

Poznati MMA borac doživio obraćenje: Bog mi je promijenio srce, ne mogu više nanositi bol drugima

Poznati MMA borac Rory MacDonald je doživio obraćanje nakon što je Bog dotaknuo njegovo srce. Kaže da ga je Bog potpuno promijenio i da zbog toga više ne može nanositi bol ljudima.

Poznati MMA borac Rory MacDonald šokirao je borilački svijet nevjerojatnom izjavom nakon borbe u kojoj je obranio Bellatorovu titulu velter kategorije protiv Jona Fitcha.

MacDonald je odmah nakon meča rekao kako je dobio poziv od Boga i da više ne želi nanositi ljudima bol. Te su riječi zaprepastile apsolutno sve, ali je MacDonald bio itekako ozbiljan.

Imam osjećaj da me je Bog pozvao. Promijenio je moj duh, promijenio je moje srce“, rekao je MacDonald, prenosi Index, pa je nastavio:

“Potreban je određeni duh kako biste čovjeku nanijeli bol i ja nisam siguran da više imam želju nanositi ljudima bol. Ne znam što je to, ali zbunjujuće je. Znam da Gospodin ima nešto u planu za mene, večeras mi se obratio. To je drugačiji osjećaj. Moram sjesti i dobro razmisliti o svemu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Večeras sam imao podijeljene osjećaje. Imao sam dobre trenutke, ali nešto je bilo drugačije.”