Molitva za obnovu prekinute veze
Foto: Unsplash

Molitva za obnovu prekinute veze usmjerit će vaše srce i misli na Boga koji jedini može obnoviti sve.

Dragi Bože, hvala što si uvijek tu za mene, spreman me saslušati s ljubavlju. Dolazim Ti u boli zbog prekinutog odnosa između [osobe] i mene. Bože, nedostaje mi [osoba] i nadam se da možemo obnoviti našu vezu.

Znaš probleme koji su doveli do prekida i znaš kako ih riješiti. Molim Te, pomozi nam oboma da sagledamo naš odnos iz Tvoje perspektive, kako bismo mogli vidjeti nadu koju nudiš za njegovo ozdravljenje. Otvori naša srca i umove za mogućnosti koje postoje za novi i bolji odnos među nama. Želim da dođe do pomirenja u našem odnosu. Međutim, ako [osoba] nije voljna raditi sa mnom na popravljanju našeg odnosa, daruj mi mir koji mi je potreban da nastavim dalje. Ako [osoba] ipak odluči raditi na tome da se obnovi naš odnos, uputi nas na najbolji plan za zajedničko ozdravljenje.

PROČITAJTE: Molitva za slomljene ili problematične veze

U svakom slučaju, odlučujem oprostiti sebi za pogreške koje sam napravio i koje su doprinijele prekidu veze, i odlučujem oprostiti [osobi] za [njegove/njezine] pogreške.

Bože, predajem Ti svoju bol i vjerujem da ćeš me iscijeliti. Uzdam se u Tvoju moć da možeš učiniti čudo i dovesti do obnove tamo gdje se čini da nema nade. Molim Te, daj mi snage i mudrosti da otpustim svaku gorčinu ili ljutnju u svom srcu i da pristupim ovoj situaciji s duhom poniznosti i ljubavi.

Molim Te da Tvoja ljubav teče kroz moj život, bez obzira na sve. U Isusovo ime, amen!

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare