Morao je raditi na Badnjak, a obitelj mu je priredila dirljive trenutke koji su rasplakali mnoge

Radnik na benzinskoj pumi Leandro Medina u argentinskom gradu Córdoba morao je raditi 24. prosinca, na Badnjak, pa sve do sutradan do Božića.

Već se pomirio s činjenicom da najradosniji dan u godini neće dočekati u zagrljaju najmilijih, ali ipak, njegova obitelj potrudila se da mu vrati osmijeh na lice.

Njegovi voljeni uvečer su došli na njegovo radno mjesto donijeti mu večeru i provesti barem kratko vrijeme s njim.

Dirljiv trenutak zabilježio je Renzo Gallardo, koji je redovna mušterija ovog mjesta i koji poznaje Leandra.

– Nisam mogao ne slikati ovo i nadam se da mu to neće smetati. Bilo je to 24. prosinca, u 23:20 sati. Čovjek na benzinskoj pumpi na poslu, za stolom, jede sa svojom obitelji. Jedna od najboljih razglednica koje ćete vidjeti ovog Badnjaka, nisam mogao da je ne slikam – napisao je Gallardo u objavi koju je podijelio na Instagramu.

Obitelj na Badnjak na benzinskoj pumpi
Foto: Instagram

Na benzinskoj pumi radi već 4 godine

Leandro radi na ovoj benzinskoj pumpi oko 4 godine i, iako je to zahtjevan posao jer mora raditi blagdanima ako ga tako zapadne, njegova obitelj se pobrinula da se osjeća kao kod kuće čak i kada ne može biti s njima.

– Morao sam provesti Badnu večer na poslu. Bilo je riječi o tome da ne radim za Božić, ali netko je morao. Nisam mogao biti s njima kući, ali su oni došli i učinili me sretnim – rekao je Leandro za portal TN i dodao:

– Vidjeli smo da je Renzo napravio fotografiju, ali je bio daleko i nije razumio što nam znači. Dobivamo mnogo poruka od prijatelja i zvali su nas sa raznih mjesta – dodao je on.

Renzo je kazao da Leandra poznaje od malih nogu, tako da sasvim jasno zna kakvu dobru obitelj ima.

– Bili smo susjedi još kao klinci, uvijek kod njega točim benzin. Fotografija je bila vrlo dobra i nježna. Nisam mogao da im ne priđem i ne uslikam ih. Prizor obitelji i djece koja se igraju zaista je nevjerojatan. Otpremio sam fotografiju u roku od 10 minuta i već je postala viralna – rekao je inicijator tople božićne priče o ovoj argentinskoj obitelji.

NAJNOVIJE!