Posvojio je tri dječaka: Ne želim da žive onako kako sam ja živio!
Foto: Boredpanda.com

Ovaj muškarac je posvojio ne jedno dijete već tri dječaka nakon što je i sam odgajan u udomiteljstvu. Ne želi da žive onako kako je on živio.

Neki kažu da su mala djela dobrote veća od najvećih namjera. I naravno, ta sitna djela dobrote mogla bi biti dovoljna da se ovaj svijet promijeni.

Heroj ove priče zasigurno je jedan od onih dobrih, jer je posvojio ne jedno dijete već troje djece nakon što je i sam odgajan u udomiteljstvu.

Barry Farmer iz Richmonda, Virginia, dobio je dozvolu za udomiteljstvo u dobi od 21. godine.

Nakon što ga je odgajala njegova baka kroz program nazvan “Srodstveno zbrinjavanje” koji omogućava ostalim članovima obitelji da stupe i odgajaju dijete kad roditelji nisu sposobni, Barry Farmer znao je koliko je važno imati roditeljsku figuru u djetetovom životu.

Svojeg najstarijeg sina Jaxona posvojio je 2011., nakon njega Xaviera 2013., a najmlađeg Jeremiju 2014. godine.

Posvojio je tri dječaka
Foto: Boredpanda.com

Prvobitni plan je bio da Jaxson ostane s njim dok njegova obitelj ne bude bila spremna da ga vrati, ali se dogodio neočekivan preokret. Jaxson je zamolio Farmera da bude njegov “tata zauvijek” kad se suočio s mogućnošću da živi s pravim roditeljima.

Dvije godine nakon što je posvojio Jaxsona, mislio je da bi bilo dobro da dječak ima brata i posvojio je drugog sina Xaviera, još 2013. godine.

Godinu dana kasnije, kao udomljeno dijete uzeo je drugog dječaka Jeremiju. Ali baš kao i kod prvog sina Jaxsona, plan se promijenio. “Jeremijevi su se planovi za povratak kući promijenili u to vrijeme”, objasnio je Farmer, “i tada smo moja dva starija dečka i ja odlučili trajno živjeti u našem domu.”

Farmera sve podsjeća na njegovu baku kojoj duguje mnogo.

“Očinstvo je sve ono što sam mogao zamisliti, jer sam otac u kojeg sam želio odrasti. Uključen sam, tu sam kad moji dečki spavaju i kad se probude”, rekao je Farmer, piše Bored Panda.

I gledajući ovu divnu obitelj, nadamo se da postoji takav dragi tata za svako dijete na svijetu!