NEVJEROJATNA PRIČA: Isključili su aparate, a onda su okupljeni oko bolničkog kreveta gledali u ČUDO!

Sada je svjestan da mu je Bog s razlogom sačuvao život.

Isključili su aparate, a onda su okupljeni oko bolničkog kreveta gledali u ČUDO
Snimka zaslona

Djeca su 12. prosinca su ugledala oca Scotta Marra (61) iz Omahe u Nebraski kako nepomičan leži na krevetu i ne odgovara na njihove pozive.

Odveli su ga u metodističku bolnicu i stavili na aparat za disanje na intenzivnoj njezi. Liječnici su dijagnosticirali moždani udar i rekli njegovoj obitelji da su šanse za oporavak gotovo nikakve.

Sljedećeg dana je njegovo četvero djece došlo u bolnicu vidjeti ima li kakvog napretka, ali Marr nije pokazao nikakvo neurološko poboljšanje.

Snimka zaslona: YouTube

Oteklina mozga, prvenstveno u zadnjem dijelu, je zabrinula njegove liječnike koji su mu dali lošu prognozu.

“Bili smo zabrinuti da je u ovom slučaju u pitanju stanje koje se neće poboljšati i da će stanje gospodina Marra završiti moždanom smrću”, rekla je liječnica.

Njegova kćerka Preston Marr je izjavila da su se ona i ostatak obitelji u tom trenu suočili s ružnom stvarnošću: da su šanse za oporavak njenog oca male ili nikakve.

“Uvijek je govorio: ‘ne želim da me gledate kako ležim u bolnici ili u staračkom domu'”, rekla je Preston.

“Doktori su nam rekli da su šanse za oporavak skoro nikakve te smo odlučili skinuti ga s aparata. Pozdravili smo se s njim, a medicinsko osoblje je izvadilo tube, ugasilo aparate i mi smo ostali da stojimo uz njegov krevet”, opisuje Preston.

Nakon gašenja aparata doktori su im rekli da Scott nije kandidat za davanje organa zato što njegov mozak još pokazuje aktivnost.

Ali Scott je nastavio sam disati. Sljedeće jutro njegova djeca su se vratila, odlučivši da vide ima li kakvog napretka.

“Došla sam do njegovog kreveta i pitala ga može li pomaknuti i on ga je polako pomaknuo. Zatim sam ga pitala može li pomaknuti prste na nogama i on ih je polako pomaknuo”, ispričala je Preston.

Nakon što su rekli doktorima što su vidjeli, naručen je još jedan pregled.

Ispostavilo se da Scott Marr pati od rijetkog stanja koje se naziva sindrom posteriorne reverzibilne encefalopatije, koji se može uspješno liječiti.

Iako nije bio religiozna osoba, sada je svjestan da BOG POSTOJI i da ga je s razlogom sačuvao na životu.

Reci što misliš