Muškarac zagrlio tužnu ženu na ulici, a njena reakcija je rasplakala svijet

Muškarac je zagrlio tužnu ženu koja je šetala ulicom, a njena reakcija je rasplakala svijet. Snimka je snimljena na sigurnosnoj kućnoj kameri.

Nedavno je na društvenim mrežama Aldon O’Neill podijelio dirljivu snimku. Snimka je snimljena na sigurnosnoj kućnoj kameri.

Napisao je: „Od 2011. sam viđao jedan stariji par kako se šeta susjedstvom svako jutro i večer. Uvijek su imali iste jakne, velike nove tenisice i štapove u rukama. Svaki dan bi nam mahnuli i poslali poljupce psima. Uvijek su govorili da je divan dan iako bi ponekad hodali po kiši bez kišobrana. Nikada nismo razmijenili imena, ali sam znao gdje žive i oni su znali gdje ja i dečki živimo“. 

Tada je Aldon rekao da je 2015. godina. Rekao je da se vraćao u svom džipu s plaže sa svojim dobermanom Aresom. Upalio je obradu pjesme ‘The Way You Look Tonight“ u izvedbi Maroona 5. Glazba je treštala dok je on skretao u ulicu. Tada je ugledao par kako šeta u svojim istim jaknama i sa štapovima. Srdačno su mu se nasmijali. 

Aldon je odmah krenuo stišavati glazbu, no stariji mu je muškarac rekao da ju pojača. Kada je izašao iz džipa stariji je muškarac izjavio: „Zaista je divno čuti da netko od mlađih sluša takve pjesme“. Tada je uzeo suprugu za ruku i zavrtio ju u njezinim velikim bijelim tenisicama. 

VIDI OVO: 105-godišnji djed je posjetio baku za godišnjicu braka: Riječi koje joj je rekao su slomile unuku srce

Od tada bi oni prolazili pokraj njegove kuće i zaplesali na glazbu koju bi Aldon puštao. Nedavno je Aldon zalijevao svoju svježu travu u dvorištu kada je čuo poznati zvuk jakne. Bila je to samo žena. On joj je mahnuo na što je ona odmahnula. U šali ju je pitao: „Gdje je bolja polovica?“. Ona mu je prišla odmahujući glavom i gledajući ga kroz velike naočale. 

„Nemam ga više“, rekla je drhtavim glasom. 

Bilo mu je jako teško to čuti. Izbrbljao je: „Gospođo?“. 

Ona se okrenula sa suzama koje su tekle ispod tih velikih naočala. 

„Nismo više ništa rekli, samo smo se zagrlili“, napisao je Aldon, „Jako smo se zagrlili. Kao da mi je bila mama ili baka“.

VIDI OVO: Unuk je pitao baku zašto svaki dan pegla djedove radne hlače: Njezin odgovor nikad neće zaboraviti!

Na trenutak mu je plakala na prsima i rekla: „Samo pokušavam raditi stvari koje smo zajedno radili kako bih imala osjećaj kao da je još tu… trebala sam taj zagrljaj više nego možeš zamisliti. Hvala ti za svu glazbu“. 

Ovo je prava lekcija za nas – volimo se i grlimo neprestano jer nikada ne znamo kada je naš red da odemo Nebeskom Ocu. 

Como você reage quando alguém te conta uma notícia triste? Aviso de lágrimas 😭:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Desde 2011, Aldon via um casal de idosos caminhar na vizinhança, todas as manhãs e todos os finais de tarde. Eles combinavam as cores das suas roupa de ginástica e usavam tênis branco. Todos os dias, acenavam e jogavam beijos pra os cachorros. Eles sempre comentavam como o dia estava bonito, mesmo se estivessem segurando um guarda-chuva em suas mãos. Aldon numa tinha perguntado seus nomes, mas eles se conheciam, sabiam onde moravam.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Em 2015, quando Aldon chegava de uma viagem ouvindo a música “The Way You Look Tonight” no volume máximo de seu carro, ele encontrou o casal caminhando pertinho de sua garagem. Eles abriram um sorrisão ao ouvirem a música e ensaiaram uns passos de dança, na rua mesmo. E as caminhadas continuaram por todos esses anos, até fevereiro de 2020: Aldon regava o gramado de sua casa e viu a mulher caminhando sozinha. Eles se cumprimentam e Aldon brinca: onde está a melhor metade? O passo da senhorinha diminuiu e ela balançou a cabeça. “Não tenho mais”, disse. O coração de Aldon partiu. 💔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ele correu para a rua e se aproximou dela. “Senhora??”. Ela se virou, com lágrimas escorrendo por trás de seus grandes óculos de sol. Nenhuma outra palavra foi dita. Eles se abraçaram. Aldon a abraçou como se ela fosse sua mãe ou avó. Ela soluçou no peito dele por um momento e disse: “Estou apenas tentando fazer as coisas que costumávamos, então ainda sinto que ele está por perto … Eu precisava desse abraço mais do que você imagina. Obrigada por toda a música.”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Abracem-se, midiamores. Amem, amem muito. 💙 Tô aqui enxugando a tela molhada do celular. 😢⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🎥📝 Facebook de Aldon O’Neill Ward III por @midiamor

Objavljuje Mídiamor u Nedjelja, 1. ožujka 2020.