NaslovnicaPopularnoMuslimanima diljem svijeta se u snu pojavljuje Isus: Poziva ih da Mu...

Muslimanima diljem svijeta se u snu pojavljuje Isus: Poziva ih da Mu predaju život!

‘Jedne večeri dok sam ležala u krevetu, sanjala sam san. Bilo je to svijetlo koje mi je govorilo. Nazvao me imenom i rekao: ‘Dođi k meni, predaj mi se, ja ću te spasiti.’

Dok propaganda straha čini svoje a islam se predstavlja kao moćna religija, činjenice pokazuju da se islam zapravo raspada, i to zahvaljujući čudesnim zahvatima koje u u novoj knjizi pod nazivom ‘Snovi i vizije – kako muslimani danas dolaze do Isusa’ ispisuju američki teolog Greg Webster i pastor Tom Doyle.

Naime, u radu s preobraćenim muslimanima oni dolaze do zaključka da velik broj ljudi koji se vraćaju Isusu i prelaze s islama (čak 30 posto) viđa Isusa u snovima i vizijama. Knjiga koju su odlučili objaviti nakon stotine i stotine identičnih priča obuhvaća 23 takvih svjedočanstava.

Riječ je većinom u muslimanima koji sanjaju Isusa Krista, s njim razgovaraju u snovima ili vizijama te nakon toga postaju kršćani. Riječ je o fenomenu koji obuhvaća na tisuće i tisuće muslimana s raznih krajeva svijeta i svi svjedoče isto. U snu su naime, vidjeli Isusa kojeg opisuju kao čovjeka s bijelim plaštom.

‘Jedne večeri dok sam ležala u krevetu, sanjala sam san. Bilo je to svijetlo koje mi je govorilo. Nazvao me imenom i rekao: ‘Dođi k meni, predaj mi se, ja ću te spasiti.’ Ali ja nisam razumjela tko je to. Sedam mjeseci nakon tog događaja moja majka i ja prešle smo na kršćanstvo, slijedimo ga cijelim svojim srcem. Sada shvaćam da je u mom snu bio Isus. On nas je bio pozvao da mu predamo život’, svjedoči jedna djevojka iz Irana.

‘Bio je to čovjek u bijelom plaštu, imao je krunu i ožiljke po licu, pokazao mi je raj. Bio je to san koji je promijenio moj život’ kazao je drugi musliman.

Tijekom muslimanskog hodočašća u Meku djevojka po imenu Aiša  sjedila je u svome šatoru. Mislila je da netko ide prerezati ceradu nožem pa je izašla van i ostala u šoku. Ispred je stajao čovjek s jasnim bijelim plaštom . ‘On je podigao svoju ruku u znak pozdrava, svijetlost koja ga je obasjavala bila je nevjerojatna, cijeli svijet kao da je išao u njega i iz njega. Zračio je nezemaljskom toplinom. Odmah sam znala da me ovaj čovjek voli, i odmah sam znala da je to Isus. Isus je stajao u mom šatoru’, rekla je Aiša koja je nakon tog događaja prešla na kršćanstvo, prenosi Dnevno.hr.