Muslimanski aktivist je izdao hitno upozorenje kršćanima diljem svijeta

Dok autoriteti u Šri Lanki pokušavaju upozoriti javnost na opasnost još više napada skupine koja je odgovorna za napad izveden na uskršnju nedjelju, jedan muslimanski aktivist izdaje hitno upozorenje kršćanima diljem svijeta o rastućoj i jako stvarnoj prijetnji radikalnog islama.

„Ako se kršćani ne probude, ako se kršćanski vođe ne probude, tada mi muslimani koji smo pobjegli od ekstremizma, ne možemo više pomoći“, rekao je Muhammad Tawhidi, muslimanski autor iz Australije, „Pokušali smo vas upozoriti.“

Tawhidi, autor knjige „Tragedija islama“, kaže da politička korektnost dozvoljava radikalnoj muslimanskoj ideologiji da neometano cvijeta.

„Kada dođemo na zapad i pokušamo upozoriti vladu i vladine agencije o onome što se događa, o ljudima od kojih smo pobjegli, imamo ovu novu političku stranu koja nam govori da smo rasisti, da smo mi ti koji smo izdajice te da ekstremiste treba pokušati razumjeti i prigrliti.“

Tawhidi kaže da iako Islamska teroristička skupina ISIS više nema teritorije u Siriji i Iraku, sljedbenici te skupine, kao i njezini simpatizeri, i dalje aktivno planiraju kaos, prenosi CBN.

„Borimo se protiv pravog kalifata, ne takozvanog kalifata, a to je prava ekstremna islamska militaristička ideologija koja se polako uvlači i preuzima naše zemlje i gradove“, upozorio je Tawhidi.

PROČITAJTE: Zašto kršćani trebaju voljeti muslimane?

Objavljena je uznemiravajuća statistika: Islamski ekstremisti su u posljednjih 18 godina izveli 32 211 napada. Ti su napadi ubili 146 811 tisuća ljudi diljem svijeta, a većina žrtava su bili muslimani.

Taj popis žrtava i napada uključuje i nedavne napade u Šri Lanki u kojima je ubijeno 253 osobe te je ozlijeđeno više od 500 osoba kada su bombaši samoubojice napali crkve i hotele.

Tawhidi također vjeruje da je njegova misija boriti se protiv „širenja islamskog ekstremizma“ te vjeruje da je ključ reformiranje muslimanskih društava i mijenjanje njihovog pogleda na svijet.

„Gledajte, ja sam musliman, ali ne mogu živjeti u Islamskoj teokraciji“, rekao je Tawhidi, „Mogu živjeti u kršćanskoj vladi, prema njihovoj konstituciji, jer u tome leži mir. Ne mogu živjeti na mjestu kojim vlada ISIS.“

„Niti jedan musliman s mozgom koji pravilno funkcionira ne bi htio živjeti pod vlasti ISIS-a“, dodao je Tawhidi.

NAJNOVIJE!