Na školskom hodniku je primijetio da se djevojka čudno ponaša: Donio je brzu odluku

Zaštitar je na školskom hodniku primijetio da se djevojka čudno ponaša. Kada je shvatio da se počela gušiti, morao je donijeti brzu odluku.

Biti odgovoran za nešto nikada nije lagan posao. Uvijek morate donositi brze odluke.

Poručnik Roger Caron radi u Rascack srednjoj školi i u njegovoj dužnosti je bilo da spasi život Sarah Bazzini (18).

To je bio običan dan u školi, New Jersey. Poručnik Caron je hodao uobičajeno rutom i obilazio školske hodnike, ali nije znao da će se u tom trenutku njegov dan potpuno preokrenuti. Naišao je na tinejdžerku Sarah koja se ponašala čudno.

Snimka zaslona: YouTube

Caronu je izgledalo kao da je ona dezorijentirana. Brzo je hodala kroz hodnik, ali se cijelo vrijeme spoticala. Znao je da nešto nije u redu te joj je prišao. Kada joj se dovoljno približio, ona mu je dala znak da se guši.

U ustima je imala komadić hrane, dok je žurila s ručka natrag u razred, te ga je pokušala progutati. Komadić hrane je skrenuo u grlu i počela se gušiti.

PROČITAJTE: Kada se počnete gušiti, OVO vam u trenu može spasiti život

Kada je shvatila situaciju u kojoj se nalazi, počela je paničariti. Kao i većina ljudi na početku je jako kašljala, ali je njen kašalj postajao sve slabiji.

Pokazala je časniku na svoje grlo kako bi shvatio o čemu se radi, a on je odmah krenuo u akciju. Izveo je Heimlichov zahvat i nakon nekoliko pokušaja uspio je da iz njenog grla ispadne komad pomfrita.

Sarah je nakon toga rekla kako je Caron heroj, bila je svjesna da je situacija mogla završiti puno gore da nije bilo njegove brze reakcije.

Ovaj članak je prvi puta objavljen 25. lipnja 2018.