Na ultrazvuku je ugledala 6 misterioznih crnih krugova, ali to nisu bile bebe

Majka je na ultrazvuku oko bebe ugledala šest misterioznih crnih krugova zbog kojih se uplašila. Sada ima objašnjenje za njih!

Zahvaljujući maloj pomoći anđela čuvara koje je Bog poslao, Bree Zaccaro dočekala je svoju duginu bebu nakon što je pretrpjela bol zbog pobačaja.

Nakon što su Bree Zaccaro i njezin suprug Greg dobili sina, jednostavno su pretpostavili da će imati još djece biti lako. Nažalost, to nije bio slučaj.

Iako su Bree i Greg pokušavali, ponovno zatrudnjeti počelo se činiti nemogućim. Naposljetku je Bree radosno napravila test za trudnoću i otkrila da je trudna.

Na njezinom 8-tjednom ultrazvuku, mjerenja bebe pokazala su da je Bree trudna 6 tjedana, a ne 8, a otkucaji srca činili su se slabašnim. Tehničar je rekao Bree da ne brine, no na sljedećoj kontroli, bebini otkucaji srca su nestali.

Poraz je jako teško pogodio Bree Zaccaro. I premda se protivno nadi nadala da će ponovno zatrudnjeti, kad je to napokon učinila, nije mogla a da se ne boji svog prvog termina.

Foto: Bree Zaccaro

Ultrazvuk otkriva pomoć anđela čuvara

Breein 8-tjedni pregled donio je i radost i misterij jer je ultrazvuk otkrio 1 zdravu bebu i 6 neobjašnjivih crnih krugova. Krugovi su zbunili i tehničara i akušera.

“Ovo bi mogla biti višestruka trudnoća, ali još ne vidim druge bebe, samo njihove vrećice”, objasnio je tehničar.

Breeina beba bila je okružena sa 6 vrećica, nešto što je potpuno zbunilo njezinog liječnika. Stoga je poslala Bree kod liječnika specijaliziranog za visokorizične trudnoće.

“Vidio sam slučajeve s možda dvije druge vrećice, ali nikad sa6”, rekao je zabrinutoj mami.

Nepotrebno je reći, nakon što je već doživjela spontani pobačaj, misteriozne vrećice ostavile su Bree prestravljenu. Nisu mogli učiniti ništa osim čekati i vidjeti što se dogodilo. I kako se ispostavilo, Bree vjeruje da su se te misteriozne kugle razvile kao pomoć anđela čuvara!

Foto: Bree Zaccaro

Mama je rodila duginu bebu

Trudnoća nije prošla glatko. Bree je krvarila svaki dan. Otišla je na ultrazvuk kako bi se uvjerila da je njezina beba dobro. I do 20-tjednog skeniranja dogodilo se nešto nevjerojatno. Misteriozne vrećice su nestale!

Bree je u 36. tjednu rodila svoju savršeno zdravu duginu bebu. Rodila je prekrasnu djevojčicu koju su ona i Greg nazvali Ella.

A budući da prisutnost i nestanak 6 vrećica ostaje misterij, Bree Zaccaro voli pripisati zdravlje svoje kćeri pomoći anđela čuvara!

“Je li to bilo 6 drugih beba? Jesu li to bile ciste? Jesu li one bili nešto stvoreno da zaštite bebu? Volim misliti da su bili njezini anđeli čuvari koji su se pobrinuli da ne izgubim još jedno dijete”, rekla je.

Kakav nevjerojatan blagoslov od Gospodina! Svakako želimo sve najbolje za Bree i njezinu prekrasnu obitelj.