3 načina na koje đavao napada vašu djecu
Foto: Pexels

Kradljivac dolazi samo da ukrade, zakolje i pogubi. Ja dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju.” (Ivan 10,10).

Sotonin je krajnji cilj uništiti Božji narod na bilo koji način, povlačeći ga u jamu pakla, a vaša djeca nisu iznimka. Evo koje strategije neprijatelj koristi u napadu na vašu djecu:

1. Đavao pokušava napasti vašu djecu putem medija.

Mediji su lako i dostupno oruđe za koje se neprijatelj može uhvatiti, a Sotona će ga iskoristiti u svoju punu korist ako može.

Sotona pokušava izvrnuti i izopačiti živote djece, a ono što čini jest da koristi medije. On koristi TV, on koristi reklame, on koristi programe, on koristi slavne osobe, on koristi svjetovne pjevače na radiju koji nisu kršćani.

2. Đavao koristi ponos da prevari djecu.

Naš svijet upravo sada slavi ponos na dosad neviđene načine. Čak smo izdvojili cijeli mjesec koji je posvećen Ponosu i njegovoj tami. To je najočitije u LGBTQ agendi i tjeranju djece da prihvate transrodnost.

Jedna od najvećih laži koje sam vidio je da Sotona pokušava natjerati djecu da se nadimaju u ponosu te da napuste način na koji ih je Bog stvorio. Također, mami ih da budu nešto na što ih Bog nikada nije pozvao da budu.

3. Đavao pokušava navesti djecu na čarobnjaštvo.

Vještičarenje je postalo uobičajeno prihvaćeno u knjigama, filmovima i igrama, tjerajući djecu da se bave stvarima koje će ih duhovno slomiti.

Plan koji Sotona radi je da vas pokušava uvući u ovu mrežu čarobnjaštva, manipulacije, magije. Doslovno je posvuda.

Sotonin je veliki plan da koristi ove stvari da odvuče vašu djecu od Božje dobre i savršene Riječi. Bilo da se radi o medijima, ponosu ili čarobnjaštvu, roditelji trebaju pratiti koje su vrste aktivnosti, ponašanja i predmeti dopušteni u njihovu domu. Molite nad svojom djecom, da ih Kristova krv štiti i čuva.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare