Nakon što je nahranila beskućnika, ostavio joj je papirić s šokantnim priznanjem

Žena je nahranila beskućnika koji je skupljao novac od prolaznika. Kasnije joj je ostavio papirić s šokantnim priznanjem. 

Jednog dana student i njegova mama Casey ugledali su beskućnika kako na ulici skuplja novac od prolaznika. Ubrzo su se sreli u istoj trgovini. Ono što se zatim dogodilo promijenilo im je živote.

Ona je kasnije taj susret opisala na Facebooku: “Na kraju sam ga vidjela kako ulazi u istu trgovinu gdje sam i ja kupovala. Dok je ulazio brojao je sitniš koji je sakupio, da vidi koliko ima za potrošiti.

Ja sam se tada osjećala neugodno, kupila sam mu ručak i počela sam razgovarati s njim, iako on, na početku, nije bio zainteresiran za razgovor.”

Otvorio joj je dušu

“Kasnije je i on otvorio dušu, i govorio o tome kako su ljudi inače okrutni prema njemu zbog toga što je beskućnik, kako ga je droga pretvorila u osobu koju i on sam mrzi.

VIDI OVO: Beskućnik se onesvijestio nasred ulice, no jedna žena je sve vidjela i odlučila nešto učiniti

Ispričao mi je da je njegova majka umrla od raka, a oca nikada nije ni upoznao. Taj razgovor je potrajao malo duže, a ja sam shvatila da vodim sina na nastavu, pa sam rekla da moram ići.

Tada me on zamolio da sačekam da mi napiše nešto na papirić, te mi ga dao, nasmijao se, i otišao.”

Kada je Casey otvorila papirić, bila je šokirana čitajući ove riječi: “Htio sam se ubiti danas, ali zbog tebe sam se predomislio. Hvala ti, divna si osoba.”

kupila ručak beskućniku

NAJNOVIJE!