NAJBOLJA METODA: Kako očistiti jetru vodom?

Još prije nekoliko stoljeća su jetru počeli čistiti vodom, a ova metoda je i dalje vrlo uspješna. Naravno, ako je jetra puna otrova, morate koristiti jače metode.

Neophodno je stalno održavati normalan rad jetre, pomoći joj da se oporavi, organizirati “dane odmora” za jetru, piti dovoljno tekućine, inače će biti teško jetri da normalno radi.

Kako očistiti jetru vodom?

Uz nepravilno funkcioniranje jetre pojavljuju se promjene u psihi i probavi. Koagulacija krvi se pogoršava, javlja se bol u rebrima i grudima, kao i vrtoglavica.

Kod žena se može javiti i promene u menstrualnom ciklusu. Javlja se i rizik od iracionalne razdražljivosti, ljutnje (čak i bijesa). Slabljenjem jetre, osoba je sklona nesanici, raspoloženje se pogoršava, čak se javlja i depresija.

PROČITAJTE: 6 znakova da vaša jetra pati zbog nezdravog načina života

Nokti postaju tanki i krhki, a njihova blijeda boja također ukazuje na nepravilno funkcioniranje jetre. Jetra je usko povezana s vidom, a njeno slabljenje može izazvati oštećenje vida, crvenilo očiju, rupture malih krvnih žila u očima, a u večernjim satima se može pojaviti i bol u očima, također u slučaju žutice, bjeloočnica postaje žuta.

Još prije nekoliko stoljeća su jetru počeli čistiti vodom, a ova metoda je i dalje vrlo uspješna.

Svako jutro u točno sedam sati, dok još ležite u krevetu, popijte čašu prokuhane vode koja je ohlađena na sobnoj temperaturi. Morate ustati za 10-15 minuta nakon uzimanja vode. Tijek čišćenja jetre traje trideset dana!

Vrijeme za uzimanje vode se ne može pomjeriti, treba ga piti točno u sedam ujutro svakog dana. Možete probati i nepotpuno pročišćavanje jetre – popijte čašu vode u sedam ujutro vikendom.

Ova metoda je vrlo jednostavna, ali daje odlične rezultate. Naravno, ako je jetra puna otrova, morate koristiti jače metode.