Nakon što je prošla težak razvod, upoznala je muškarca koji je otišao tamo gdje niti jedan muškarac nije

Nakon što je prošla težak razvod, Kristina Kuzmič se pomirila s time da možda nikada više neće pronaći ljubav i bila je u redu s time – sve dok nije upoznala muškarca koji je otišao tamo gdje NITI JEDAN muškarac nije prije otišao. 

Ona dijeli svoju dirljivu priču u popularnoj Facebook objavi koju je podijelila stranica Love What Matters

„Sjećam se kada sam prvi put počela imati osjećaje za mog sadašnjeg supruga. Što su osjećaji postajali jači to sam se više borila protiv njih. Nakon teške rastave dvije godine ranije, bila sam završila sa svim tim ljubavnim stvarima te sam bila savršeno zadovoljna sa svojom osobnom romansom i cinizmom te nisam željela dopustiti nikome da tome stane na put. 

No Philip je bio drugačiji. On nije samo bio drugačiji od bilo kojeg muškarca s kojim sam hodala, bio je drugačiji od bilo kojeg muškarca kojeg sam ikada upoznala.

Bio je nesebičan i strpljiv i niti me jednom nije žalio. Bez obzira koliko sam se slabo, jadno ili poraženo osjećala u toj fazi mog života, on je vidio moju snagu i moje svijetlo i jako sam se željela vidjeti na način na koji me je on vidio. 

VIDI OVO: Božja volja za razvod i ponovni brak

Razvod braka muškarac 1
Foto: Kristina Kuzmič

Nastavila sam ga odgurivati

Nastavila sam odgurivati ga dajući mu razlog nakon razloga da ne bude sa mnom. Od samog početka sam mu izložila svo svoje smeće, sve svoje mane, svu svoju dramu – stavila sam sve to pred njega sigurna da će pobjeći. No, on je ostao. Prigrlio je sve teško, one stvarno tužne stvari, komplicirane i iscrpljujuće – sve je prihvatio. 

Nakon nekog vremena, kada sam bila sigurna u njegove osjećaje za mene, upoznala sam ga sa svojom djecom. Nikada nismo pokazivali nikakvu afekciju ispred njih, čak ni držanje za ruke ni grljenje. U očima moje djece, Philip je bio samo još jedan moj prijatelj. 

Nekoliko tjedana nakon što je upoznao djecu imala sam posebno tešku noć. Bila sam bolesna, a moja 3-godišnjakinja se probudila usred noći te je počela povraćati po tepihu što je, naravno, probudilo moje 5-godišnje dijete koje je vrištalo i plakalo od iscrpljenosti. Bili smo pravi užas, svo troje. Bio je to jedan od onih trenutaka samohranih majki u kojem sam mislila da ću poludjeti. Izgledala sam ludo, vjerojatno sam i mirisala tako, a glava mi je bubnjala od svega vikanja. 

VIDI OVO: Razvod i kršćani: Ove su 4 situacije u kojima razvod može biti moguća opcija

Razvod braka 2
Foto: Kristina Kuzmič

‘Zašto bi ikoji muškarac na ovo pristao?’ 

Pokušavala sam smiriti svoju djecu i počistiti moju kćer i tepih te sam pomislila, ‘Zašto bi ikoji muškarac na ovo pristao?’ 

Nazvala sam Philipa i probudila ga. ‘Molim te dođi. Dođi odmah. Kažeš da me želiš, kažeš da želiš moj život sa svime što uz njega ide, onda dođi ovdje.’ Bio je u mom stanu unutar 20 minuta. Djeca su još vrištala, ja sam bila na sve četiri na podu, ribajući tepih. 

Očekivala sam pogled pun šoka ili gađenja, možda čak i ljutnje jer sam ga probudila usred noći zbog ovoga. No umjesto toga, bez i sekunde oklijevanja, on se spustio na pod, uzeo krpu iz moje ruke, poslao me je u krevet i počistio je povraćanje moje kćeri. Tada je ušuškao moju djecu i uspavao ih. Nakon toga je i mene ušuškao, poljubio mi je čelo i rekao: ‘Da, želim ovo. Želim svaki dio toga. Svo troje.’ 

Nakon razvoda braka muškarac
Foto: Facebook/Kristina Kuzmič

Od te noći prošlo je gotovo sedam godina, a Philip još uvijek odmah čisti povraćanje, ostaje do kasno razgovarajući s mojim pred-tinejdžerom kada je imao loš dan, javlja se na pozive moje kćeri na poslu kada joj treba pomoć s matematikom i voli ih bezuvjetno kao da su njegova djeca. 

Taj muškarac, taj predivan muškarac imao je hrabrosti doći i prekinuti moju ogorčenost. Zauvijek sam mu za to zahvalna. A i moja djeca isto.“