Nakon nesreće sin se probudio iz kome
Snimka zaslona: YouTube

Nakon strašne prometne nesreće u kojoj su stradali otac i sin, sin se probudio iz kome. Njegove riječi su majku ostavile bez teksta. 

1997. Julie Kamp je vozila kući iz crkve, a s njom u automobilu bili su muž Andy i osmogodišnji sin Landon, kada su doživjeli strašnu prometnu nesreću. Landonov otac je umro na licu mjesta, a i Landon je umro – dva puta.

Auto je bio toliko slupan da služba hitne pomoći nije ni znala da je Landon unutra. Ali kada su ugledali njegovu cipelu, shvatili su da je dijete negdje unutra. Kada su izvukli Landonovo tijelo iz stražnjeg dijela vozila, bio je beživotan.

Liječnici u Carolinas Medical Center u Sjevernoj Karolini su rekli Julie da njezin sin najvjerojatnije neće preživjeti, ali nakon dva tjedna u komi Landon se čudesno probudio.

Svi su bili šokirani kada su otkrili da nije imao ni traga oštećenja mozga.

VIDI OVO: Što je vječni život? Što je život nakon smrti?

Dječak je ispričao nevjerojatnu priču o životu poslije smrti

Umjesto toga, Landon je ispričao najnevjerojatniju priču o svom iskustvu u životu poslije smrti.

Julie se pribojavala reći sinu da je njegov otac preminuo, ali nije mogla vjerovati kada joj je Landon rekao, “Vidio sam ga u raju.”

Landon također tvrdi da je vidio Andyjevog prijatelja koji je preminuo mjesec dana prije njega, također u prometnoj nesreći, a vidio je i sina njegova prijatelja. “Nismo rekli ni riječi jedni drugima, već smo samo stajali”, prisjeća se Landon.

Ali najnevjerojatniji dio Landon priče je bio kada je pogledao u svoju majku i rekao “Usput, zaboravio sam ti reći. Vidio sam tvoja dva druga djeteta.”

U početku, Julie nije imala pojma o čemu njezin sin priča. A onda je shvatila na što misli.

Pogledajte u videu ispod dio Landon fascinantne priče o životu poslije smrti.