Čudotvorni napitak koji liječi glavobolju i migrenu

Sve što vam treba je sol i limunov sok.

Ljudi koje pate od migrene znaju da je ovo užasna bol, od kojeg se, faktički, ne može izbaviti. Međutim, ključna riječ je ovdje – “faktički”.

Migrena vas može onesposobiti. Može vam upropastiti život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lijekova protiv bolova.

Ali, što raditi u ovakvim slučajevima? Malo tko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima.

VIDI OVO: 8 vrsta glavobolji koje mogu biti znak puno ozbiljnijih bolesti

Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vrijeme više kritizirana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

Napitak od soli i limunovog soka protiv glavobolje i migrene

Sve što vam treba je sol i limunov sok.

Kao prvo, treba izabrati sol. Idealno je da bude visoke kvalitete. Najbolje je koristiti himalajsku kristalnu sol, jer je obogaćena mineralima. Ova sol sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da znanost poznaje njih 118.

VIDI OVO: Napitak za čišćenje bubrega: Ove biljke čine čuda!

Sol vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati razina serotonina u krvi, ojačati živčani sustav, normalizirati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što trebate učiniti jeste da u čašu sipate sok od 2 svježe cijeđenog limuna i dodate u njega 2 čajne žlice soli. Promiješate, pretresite u veću posudu i u to dodate čašu (200 ml) vode. Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Na okus je – odvratno! Ali, ovaj napitak djeluje trenutno! Za samo nekoliko minuta moguće je da osjetite veliko olakšanje, a bol bi postupno mogla jenjavati.

NAPOMENA: Napitak se ne preporučuje osobama s visokim krvnim tlakom.