Nesebična policajka podojila gladnu i napuštenu bebu u bolnici

Policajka Cesleste Ayala iz Argentine bila je na dužnosti u dječjoj bolnici Sestara Maria Ludovica, kada je dovedena gladna beba.

Kako je čula bebin očajnički plač i primijetila da je bolničko osoblje prezauzeto, Celeste je pitala može li je ona uzeti i nahraniti. Čim ga je počela dojiti, dječak se smirio.

– Primijetila sam da je gladan, stavljao je ruku u svoja usta, pa sam pitala osoblje mogu li ga podojiti. Bio je to tužan trenutak, slamalo mi je dušu da ga takvog gledam. Društvo bi trebalo biti osjetljivo na ugroženu djecu – izjavila je policajka za lokalne novine.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1680399808663174&set=a.147863635250140&type=3

Prema pisanju medija, dječak je šesto dijete, a samohrana majka se bori da izađe na kraj.

Kolega policajke Marcos Heredia kaže da je osoblje u bolnici bebu zvalo „smrdljiva i prljava“, ali Celeste Ayalu to nije zanimalo. Fotografirao je trenutak kako kolegica doji bebu i podijelio ga na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

„Želim s ljudima podijeliti ovaj trenutak ljubavi koji si ti danas učinila za ovu bebicu koju nisi znala. Nisi oklijevala da za nju učiniš oni što bi učinila majka. Nije te zanimalo je li prljav smrdi li, po čemu ju je osoblje u bolnici i nazivalo. Svaka čast, kolegice.“