Objavila je sliku svojih noktiju, a onda primila uznemirujuću poruku

53-godišnja Williams Taylor objavila je sliku svojih noktiju na Facebooku kako bi pokazala kako su neobični. Mislila je da su rezultat loših gena, ali se ispostavilo da ju je njezino tijelo upozoravalo na nešto vrlo ozbiljno.

Jean Williams Taylor nisu smetali njezini čudni nokti. Pretpostavila je da je njihova zaobljenost genetsko nasljeđe od njezine majke, koja ih je isto imala, a koja je preminula od raka pluća.

No tada je primila poruku od osobe s Facebooka koja ju je upozorila na strašnu istinu. Korisnica na Facebooku joj je rekla da mora na hitan pregled kada je vidjela sliku njezinih noktiju.

Jean je mislila da je to pretjerivanje, ali je ipak otišla liječniku. Liječnici su odmah prepoznali njezine nokte kao znak da nešto nije u redu s njezinim srcem ili plućima.

Nakon nekoliko testova, liječnici su pronašli dva tumora veličine golf loptica u njezinim plućima. Nakon dijagnoze, Jean je podijelila svoje iskustvo na Facebooku kako bi upozorila druge osobe. Savjetovala ih je da redovno provjeravaju svoje nokte i da prate promjene na svom tijelu.

Napisala je: „Prije dva tjedna objavila sam fotografiju svojih neobičnih noktiju. Neki su me korisnici uputili liječniku. Mislila sam da je to malo pretjerano, ali sam ipak otišla. Nakon mnoštva testova i dva dana kasnije morala sam na dodatna testiranja krvi, test za disanje, skeniranje prsa i pluća te na biopsiju pluća.

Nakon užasna dva tjedna, dobila sam rezultate – rak u oba plućna krila. Kada se vaši nokti ovako savijaju to znači da nešto nije u redu s vašim srcem ili plućima. Jeste li znali za to?

##awareness#2 weeks ago i posted this pic on my wall asking if anyone had seen nails like this. A few google post later…

Objavljuje JeanJeannie Williams TaylorUtorak, 7. kolovoza 2018.

Nadam se da ću nekome pomoći s ovim. Hvala svima na pomoći i liječnicima koji su tako brzo djelovali“.

Ako primijetite kakve promjene na noktima. uvijek je najbolje otići liječniku.