NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOd maćehe je dobila poklon za rođendan - kada je vidjela što...

Od maćehe je dobila poklon za rođendan – kada je vidjela što je u vrećici, nije mogla zaustaviti suze

Djevojčica je od maćehe dobila poklon za rođendan. Kada je u vrećici pronašla poruku, nije mogla zaustaviti suze. 

Kada biste pitali Hailey Fries iz Kearnsa, Utah, za najnezaboravniji dan u svom životu, rekla bi vam da je to bio kada je proslavila rođendan 2017. godine. Ali nisu baloni, torta, pa čak ni darovi ono što je učinilo ovu rođendansku zabavu tako posebnom za djevojčicu.

Bile su to vijesti koje su joj promijenile život od njezine voljene maćehe Brigitte, koja se godinama bori da postane Haileyin zakonski roditelj.

Na zabavi su bili njezini prijatelji i obitelj. Sve je teklo uobičajeno, dok se nije dogodio preokret! Jedan član obitelji kamerom je uhvatio dragocjeni trenutak koji je u međuvremenu rasplakao milijune ljudi.

“Moja kći drži moje srce”

Vidimo slavljenicu kako sjedi na stolcu dok Brigitte kleči ispred nje i poklanja joj posebnu vrećicu s poklonom. Hailey izvlači plišanu životinju iz radionice Build-A-Bear i ogrlicu s natpisom “moja kći drži moje srce.” Ali najbolji dar tek dolazi.

Maćeha joj je poručila da potraži tajni džep, u kojem se nalazilo još nešto.

Build-A-Bear Workshop izrađuje slatke rodne listove za svoje plišane igračke, pa je i Hailey dobila jedan… iako je njezin bio puno posebniji.

U videu vidimo Brigitte kako ga daje Hailey i traži od nje da pročita drugu stranu. “U najboljem je interesu Hailey da dijete usvoji njezina maćeha, Brigitte Fries”, čita Hailey naglas.

“Brigitteina molba za posvajanje je odobrena.” Tada se djevojčica slomila, shvativši da je Brigitte službeno postala njezina posvojiteljica.

Poklon od maćehe
Snimka zaslona: Facebook

Djevojčica u suzama obavija ruke oko mame

Djevojčica jecajući obavija ruke oko mame. “Jako te volim”, kaže kroz suze. “Molili smo sudski sustav 5 godina kako bismo dobili trajno skrbništvo nakon dugog putovanja”, napisala je Bridgitte kada je postavila video.

“Podnijela sam zahtjev za posvajanje i godinu dana kasnije odobren je.” Hailey je čitala izjavu suca, koja je bila zalijepljena na poleđini potvrde.

Jasno je da Brigitte voli svoju kćer toliko i želi samo najbolje za nju. Zato i više nego zaslužuje titulu Haileyine mame.

Jako smo sretni zbog ovo dvoje i želimo im samo sve najbolje dok uživaju u novom zajedničkom životu. Uzmite papirnate maramice i pogledajte dirljivi trenutak majke i kćeri u isječku ispod.

Reakcija ove malene djevojčice je mnoge dovela do suza!