NaslovnicaDuhovnostOvo je odgovor na tvoju molitvu

Ovo je odgovor na tvoju molitvu

Svatko od nas želi odgovor na molitvu. Zato je važno da uvijek mislimo na Boga, jer tada nećemo ostati bez blagoslova!

Svi živimo život sa željama, potrebama i neodgovorenim pitanjima. Koliko ste puta molili Boga, tražeći da vam pomogne u vašim popisima potreba? Koliko ste puta vapili Bogu tražeći odgovor?

Svaka naša molitva, kucanje, traženje nije uzaludno. Bog uvijek nešto radi za nas. Ovo je odgovor na tvoju molitvu:

“Uzdaj se u Gospoda svim srcem! Ne oslanjaj se na svoju razboritost! Misli na njega na svim putovima svojim; i on će ti ravnati staze.” (Mudre izreke 3, 5-6)

Zašto vjerovati Bogu svim srcem? Ako zadržavamo neki dio svog života od Njega, govoreći mu “ovdje je zabranjeno”, to će dovesti do boli i uništenja. Mnogi kršćani to pokušavaju i to je ludost. Ponekad je to neki tajni grijeh od kojeg nisu spremni odustati, ili je to ponekad neki cilj koji želimo ostvariti bez Njegove pomoći. Jedini način za ispunjen život je povjeriti cijelo svoje srce Njemu.

VIDI OVO: Tražite Boga, a ne samo Njegove blagoslove

Bog čuje sve vaše molitve i govori vam da Mu vjerujete. Vjerujte da će vas usmjeravati prema planovima koje je pripremio za vas – planovima koji će ispuniti sve vaše potrebe i brige.

“Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. Tada ćete me zazivati, dolaziti k meni, moliti mi se i ja ću vas uslišati.” (Jeremija 29, 11-12)