Otac je pitao sina (7) hoće li mu biti kum – nije znao što će na svadbi otkriti

Nick, otac i mladoženja, odabrao je najbolju osobu da mu bude kum – svog sedmogodišnjeg sina Vincenta.

Dvije ključne osobe pratnje na vjenčanju jesu kuma i kum. Te uloge popunjavaju najbolji prijatelji ili braća i sestre mlade i mladoženje.

Kumino zaduženje nije samo planiranje nezaboravne djevojačke zabave i odlazak s mladenkom na probavanje vjenčanica. Kuma je ključna za planiranje cijelog vjenčanja, donošenja mnogo važnih odluka i borbe sa stresnim situacijama (i ljudima) kako bi mladenka bila oslobođena što više stresa.

Kum isto tako ima vrlo važnu ulogu. Njegova je uloga davanje moralne podrške i opuštanje mladoženje, ali ujedno je često zadužen i za održavanje govora prije večere.

Na svu sreću, ne postoji zakon koji kaže da kum mora imati određen broj godina. Na ovom vjenčanju, Nick, mladoženja, odabrao je najbolju osobu da mu bude kum – svog sedmogodišnjeg sina Vincenta.

Snimka zaslona: YouTube

Pretpostavljamo da mu nije pomogao planirati momačku zabavu, ali govor koji je Vincent održao definitivno je bio bolji od bilo kakve momačke zabave i ludovanja po klubovima. Maleni šarmer nije bio ni malo nervozan kada je ustao ispred svih gostiju i počeo pričati.

Samouvjereno je otišao na podij s papirom u rukama te je uzeo mikrofon. Svi su bili očarani i njegovim izgledom jer se sve zasjenio odijelom koje je nosio. Vincentov govor bio je mješavina šala, smiješnih anegdota i dobrih želja – sve je to jako utjecalo na njegovog tatu i pomajku, Lauren. Jedan od najboljih trenutaka bio je onaj kada je maleni kum na vrlo sladak način opisao sve trenutke kada je njegov tata za njega bio pravi heroj.

„Svaki heroj treba pomagača, a to sam ja. I svaki heroj treba lijepu curu pokraj sebe, a to je Lauren. Po mom mišljenju, mi smo nezaustavljivi tim.“

Nema mnogo parova koji imaju privilegiju slušati nekog tako mladog kako dostavlja tako fantastičan govor na njihovom vjenčanju. Vincentov je govor zaista bio poseban i nezaboravan od trena kada je izrekao prvu šalu i izazvao suze u očima svog oca i pomajke opisivanjem lijepih trenutaka u njihovu životu.

Govor je završio zdravicom, a gosti su se još više nasmijali kada je odbio popiti čašu vode koju su mu konobari pripremili. Ovaj par zaista je sretan što u svom životu ima tako predivnog dječaka.

NAJNOVIJE!