Hrabri otac spasio kćer (5) od napada aligatora dugog 3 metra

Hrabri otac je bio spreman sebe žrtvovati kako bi spasio svoju 4-godišnju kćer od napada aligatora dugog čak 3 metra.

Svaka kćer je tatina princeza, a otac ju hrabro štiti od svih nevolja. To je pokazao i otac iz Teksasa koji je bio spreman sebe žrtvovati kako bi spasio svoju 4-godišnju kćer od napada aligatora dugog čak 3 metra. 

Aligator je počeo brzo ići za djevojčicom, ali je otac uskočio na fantastičan način. 

5-godišnji AJ i 4-godišnja Brandalyn su bili u stražnjem dvorištu s dadiljom, blizu mola na kanalu uz kuću. Dok se otac, Andrew, pripremao za posao, otišao je poljubiti svoju djecu, a tada je ugledao i aligatora kako ide prema njegovoj kćeri. 

Vidio je njegovu glavu kako izlazi iz vode, a nakon toga je došlo i ogromno tijelo. 

„Išao je točno prema njoj, nije bilo sumnje“, rekao je Andrew. 

Hrabri otac se pomaknuo između aligatora i kćeri, gurnuo je dadilju i sina kroz ogradu na sigurnost. Andrew je tada prebacio svoju kćer preko ograde. 

„Kada sam ga vidio samo sam mislio na to da trebam zaštititi svoju kćer, maknuti ju s puta“, rekao je, „Nisam bio potpuno siguran što je namjeravao, ali nisam planirao čekati da saznam“. 

Kada je prebacio kćer preko ograde, aligator je bio samo nekoliko metara udaljen od njega, ali ga nije napao. Andrew se uspio skloniti iza ograde, a aligator se vratio u Clear Creek rijeku. 

„To je bio najveći aligator kojeg smo vidjeli, i zapravo, niti jedan nije to napravio“, rekao je Andrew, „Većinom drže distancu i zaobiđu nas“. 

„Bio je toliko težak da bi uspio srušiti ogradu da se bacio na nju“, rekao je Andrew nakon što je saznao za točnu težinu aligatora. 

Taj je isti aligator uskoro ulovljen. Andrew je nazvao lovca na aligatore koji ga je uhvatio te je aligator premješten u azil. 

Ovaj hrabri otac bio je spreman dati svoj život za svoju djecu baš kao što je i Nebeski otac dao svog Sina za spas svijeta.

Ovaj članak je prvi put objavljen 12.08.2020.