Otac troje djece oduševio Facebook: Dao je 5 savjeta svim muškarcima

Ted Gonder (29), otac troje djece iz Chicaga je podijelio pet savjeta kojima je oduševio prijatelje na društvenoj mreži. Ubrzo su ih počeli dijeliti pa je objava postala viralna i do danas skupila više od 64 tisuće likeova.

Prenosimo njegovu objavu u cijelosti:

‘Sada kad imam 29 godina i troje djece sa suprugom Franziskom koja ih je nosila i rodila kao ‘profesionalka’, evo što bih rekao 24-godišnjem sebi o tome kako biti podrška partnerici tijekom faze u kojoj postajemo roditelji:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157174735816201&set=a.10150696851306201&type=3

1. Supruga je nosila dijete u trbuhu devet mjeseci. Vi ga nosite na trbuhu kad god se pruži šansa. Ne samo da joj pomažete da se oporavi, nego vas veže za dijete više nego što to možete zamisliti.

VIDI OVO: OVO JE OTAC GODINE: Ljudi su se rasplakali kada su vidjeli što je učinio!

2. Supruga doji. Iako je to za nju divno i ispunjavajuće, također je i iscrpljujuće. Zato mijenjajte svaku pelenu koju možete. Od pelene broj jedan pa nadalje. Brzo ćete prevladati ‘gađenje’. Spriječit ćete neravnotežu i ogorčenost u vezi. Zapravo, kada će se sve prijateljice vaše supruge žaliti na to koliko su im muževi odsutni te kako ih ne podržavaju, vaša će se supruga vama hvaliti.

3. Napravite joj svakog jutra beskofeinsku kavu. Čak i ako je ostavi i zaboravi jer zaspi dok vi radite ili (jednog dana) vodite djecu u školu. Ona je bila budna cijelu noć i hranila bebu pa joj omogućite da započne dan onako kako joj pomaže da se ‘resetira’.

4. Recite joj da je lijepa. To nemojte zaboraviti u trenucima kada je kritična te se osjeća loše u svom tijelu. Podsjetite je na vrijeme kada je postigla svoje ciljeve. Podsjetite je da je superheroj. Doslovno je ‘pomaknula’ organe u svom tijelu i dobila 20 kilograma kako bi vam rodila dijete koje vam je poklon do kraja života. Pomozite joj da prebrodi probleme sa slikom o svom tijelu i da bude usredotočena na pozitivan cilj, jednog dana.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157242441511201&set=a.10150696851306201&type=3

VIDI OVO: Suprug je primijetio da mu žena ne izgleda sređeno – 30 minuta kasnije je dobila ovu poruku

5. Hormoni luduju prije i nakon rođenja. Ne čini se svaki dan kao ona žena od prije i ponekad će reći riječi koje bi inače rekla samo ako je mamurna ili da je na kofeinu i steroidima cijeli dan. Sjetite se da je vaša zadaća da budete njezino utočište dok prolazi kroz to, zato budite čvrsti dok joj je jezik oštriji nego inače. Uskoro će se ‘vratiti’ i biti zahvalna što ste je čuvali dok ona nije mogla. Bit će sretna što ste je poštedjeli nekih stvari i preuzeli na sebe njezine probleme.’