Ova beba je po nečemu posebna

Nedavno rođena beba je po nečemu uistinu posebna. Ona je prva djevojčica rođena nakon gotovo 140 godina samo dječaka. 

Djeca su dragocjeni blagoslovi od Boga. Roditelji i oni koji očekuju žele da im djeca dođu sretna i zdrava, što se podrazumijeva. Međutim, roditelji, prije nego što saznaju spol svoje bebe, vjerojatno potajno priželjkuju dječaka umjesto djevojčice ili obrnuto.

Jedna je žena iz Michigana očajnički željela djevojčicu, ali s obzirom na povijest obitelji njezina supruga, izgledi joj nisu bili naklonjeni. Od 1885. godine u obitelji Andrewa Clarka nije rođena djevojčica, piše People.

Kad je Andrew priopćio Carolyn, svojoj supruzi, vijest o povijesti svoje obitelji, ona je isprva mislila da se radi o šali.

“Bio je kao: ‘Oh, mi nemamo, nemamo cure’,” rekao je. “A ja sam rekla: ‘U redu.’ Kao, mislila sam da se samo šali sa mnom.”

Nekoliko pokušaja trudnoće i spontani pobačaj

Unatoč tome što su izgledi bili protiv nje, Carolyn je rekla da će ona biti ta koja će prekinuti nedostatak djevojčica u Andrewovoj obitelji. Neko vrijeme su radili na bebi i dogodila se trudnoća. Carolyn i Andrew postali su sretni roditelji prekrasnog dječaka Camerona, javlja News Center Maine.

Andrew i Carolyn ponovno su pokušavali, ali nažalost ovaj put trudnoća je završila spontanim pobačajem u siječnju 2021., za koji je Carolyn spomenula da je bio drugi za par.

Nešto više od godinu dana kasnije, Andrew i Carolyn saznali su da će dobiti još jedno dijete. Ovo bi bila beba koja bi sigurno prekinula niz od 138 godina, zar ne?

Prvo žensko dijete u obitelji

Na svijet je stigla prekrasna djevojčica

Par je koristio kolačiće i glazuru kako bi podijelio dobre vijesti o svojoj djevojčici
Pa, Carolyn je objasnila kako su ona i Andrew otkrili spol djeteta svojoj obitelji na zabavi za otkrivanje spola pomoću kolačića.

“Mi smo, znate, odbrojavali”, rekla je Carolyn. “Tri-dva-jedan i svi smo zagrizli. Zalogaj je otkrio ružičastu glazuru unutar peciva.” Carolyn i Andrew trebali su dobiti djevojčicu.

17. ožujka na svijet je došla Audrey Marie Clark. “Bila je to samo radost”, rekla je Carolyn. “Znate, samo da je bila ovdje živa i zdrava”.

Carolyn je kasnije dodala: “Imam svoju curu.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare