NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOve blizanke su danas žive zahvaljujući zabrani pobačaja u Teksasu

Ove blizanke su danas žive zahvaljujući zabrani pobačaja u Teksasu

Sestre blizanke Kendall i Olivie, danas su žive i zdrave zahvaljujući zakonu o zabrani pobačaja u Teksasu.

Unatoč negativnom prikazu nekih medijskih izvora, obitelj High prihvaća radosti i teškoće roditeljstva, pokazujući svoju ljubav i odlučnost da pruže svijetlu budućnost svojim kćerima.

Nevjenčana majka Brooke i otac Billy Figh su dobili blizanke u tinejdžerskim godinama 2021. godine.

Njihova priča privukla je pažnju Washington Posta, koji se prvotno usredotočio na borbe mladih roditelja umjesto da slave živote spašene Zakonom o otkucajima srca u Teksasu. Taj zakon nedavno je stupio na snagu i spriječio Brooke da izvrši pobačaj.

Suprotno impliciranju Washington Posta, Brooke i Billy izražavaju sreću i ljubav prema svojim kćerima. Razmišljajući o prošlosti, Brooke je priznala da je neočekivana trudnoća bila izazovna i suosjećala je s drugim ženama koje se suočavaju s sličnim situacijama.

Njihove kćeri su zdrave, sretne i napreduju

Međutim, sada snažno vjeruje da su joj kćeri dragocjene osobe, a veza u obitelji je neraskidiva.

Unatoč teškoćama koje dolaze s ranim brakom, roditeljstvom po prvi put i vojnim životnim stilom, Highovi su odlučni da uspiju.

Billy se pridružio Ratnom zrakoplovstvu kako bi osigurao stabilan prihod za obitelj, dok se Brooke posvetila skrbi za blizanke na puno radno vrijeme. Njihove kćeri su zdrave, sretne i napreduju, sudjelujući u satovima plivanja i pričama za laku noć koje Brooke i Billy čitaju svake večeri.

Susrećući se s financijskim teškoćama na početku, Highovi su dobili ogromnu podršku pro-life branitelja poput Patricie Heaton i Lile Rose. Kroz velikodušan prikupljen novac, dobili su oko 50.000 dolara, što im je pomoglo da podmire dugove i opreme svoj stan.

Par uživa u roditeljstvu

Par uživa u roditeljstvu, uživajući u svakom trenutku provedenom sa svojim kćerima. Billy izražava svoju ljubav prema očinstvu i dijeli srdačne priče o igri s Kendall i Olivia. Djevojčice mu donose neizmjernu ponos i radost, razbijajući stereotipe i prevladavajući očekivanja.

Highovi sanjaju svijetlu budućnost za svoju obitelj, zamišljajući kuću s plavim pročeljem, bijelom ogradom i ljuljačkom na verandi. Razgovaraju o tome da imaju još jedno dijete jer Billy sanja o sinu koji bi upotpunio njihovu obitelj.

Unatoč izazovima s kojima su se suočili, Brooke i Billy prihvaćaju svoju ulogu roditelja s ljubavlju, odlučnošću i optimizmom. Kendall i Olivia su živi dokazi moći izbora života i radosti koju donosi posvećena obitelj.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare