Ovog čovjeka su prozvali ”ocem godine”: Oduševit će vas ono što on radi

Ovog čovjeka su zbog bezuvjetne ljubavi prema svojoj ženi i djeci prozvali ”ocem godine”. Kad pročitate njegovu objavu, sve će vam biti jasno.

Prava ljubav mjeri se djelima, a ne riječima. Podrška koju pružate partneru i njegovoj ili njezinoj karijeri vrijedi više od bilo čega na svijetu.

George Cole je suprug koji bi svima trebao biti primjer jer svoju suprugu Ashley voli bezuvjetno.

Ashley je medicinska sestra koja radi u višesatnim, napornim i često noćnim smjenama, a njen muž pritom brine za njeno emocionalno blagostanje, kućanstvo i njihovo četvero djece.

Kad je Cole je prije četiri godine podijelio njihovu priču na Facebooku, mnogi su se poistovjetili s njim i pružili podršku cijeloj obitelji.

VIDI OVO: Pismo jednog ”papučara” je oduševilo internet

“Kad se oženiš medicinskom sestrom, oženiš i njen posao. Puno je propuštenih prilika, propuštenih događaja s djecom i obroka s obitelji. Duboko u sebi to prihvaćate i shvaćate da je to njihov poziv i strast”, započeo je objavu.

Dok Ashley radi do iscrpljenosti, suprug je podržava na svaki mogući način.

“Dok moja medicinska sestra spava, tiho čistim kuću, perem suđe, spremam jelo i perem rublje. Tako je barem sve čisto i spremno prije nego što ode na posao”, napisao je.

Cole također razumije koliko je emocionalna podrška važna.

“Kad dođe kući, priča mi kakva joj je bila smjena. Priča mi o pacijentima koji umiru te da sve čini da im bude ugodnije, a uz sve to se bori da te emocije ne donosi u naš dom. Nazove me ujutro, 5 sati nakon što joj je smjena trebala završiti, samo da bi ostala budna. Tada joj dajem do znanja da je nevjerojatna majka, medicinska sestra i supruga. Daje 100 posto od sebe pa tako motivira i mene. Znam da, osim što ja spavam sam, i ona spava sama. Zato se pobrinem da krevet bude pospremljen kad se vrati kući”, nastavio je.

Osim što brine za djecu, pomaže im u pisanju domaće zadaće, čisti dom i kuha.

“S djecom radim domaću zadaću, pripremam ručak i večeru za sljedeći dan. Sve tako da ona ne mora brinuti ni o čemu. Volim svoju medicinsku sestru, majku, suprugu i najbolju prijateljicu”, riječi su kojima je zaključio objavu zbog koje su mu mnogi dodijelili laskavu titulu “oca godine”, piše Index.hr.

NAJNOVIJE!