Ožalošćeni tata ispričao kako je 6-godišnja kći pronašla Isusa samo nekoliko tjedana prije smrti
Snimka zaslona: YouTube

Lucy Morgan preminula je u neobičnoj nesreći na obiteljskom odmoru. Njezin otac govori o vjeri svoje kćeri i nadi koju ona donosi.

Jesse Morgan, pastor zajednice Green Pond u Rockawayu u New Jerseyu, i njegova obitelj bili su na odmoru u kućici na jezeru u Maineu kad se dogodila tragedija. Djeca su igrala badminton, a onda su ih Jesse i Bethany, njegova supruga, čuli kako vrište.

Lucy Morgan je prešla u Isusove ruke

“Zbog čudne nesreće s reketom koji se slomio pri zamahu prema dolje, oštar je komad ušao u Lucynu lubanju dok je sjedila na bočnoj liniji i prouzročio katastrofalnu ozljedu. Još je disala, ali nije reagirala dok sam je držao, a Bethany vapila Bogu”, piše Jesse na svom blogu, New Creation Living.

Lucy Morgan je helikopterom odvezena u medicinski centar Maine u Portlandu i odmah otišla na operaciju. Tijekom operacije su je uspjeli vratiti. Međutim, nekoliko dana kasnije, Lucy je prešla u Isusove ruke.

Jesse je za Fox News Digital podijelio nešto o vjeri mlade Lucy.

Lucy je voljela Isusa

“Vjerujem da je imala vjeru kao zrno gorušice. Isus poziva djecu da dođu k Njemu…  njezino je razumijevanje ograničeno kao dijete, a ipak je to bio jedan od najljepših darova otvoriti se i vidjeti stvari koje je napisala. Stvari koje je nacrtala”, kaže Jesse, koji je vidio dnevnik koji je djevojčica pisala.

“Nema sumnje u to da je ona u svom nesavršenom razumijevanju života voljela Krista i Boga”, rekao je Jesse, “I da ju je Bog primio u nebo.”

Samo četiri tjedna prije smrti, Lucy je pitala svoju majku kako je biti s Bogom i spasiti se. Bethany joj je sve objasnila i ponudila da će se pomoliti s njom. Lucy je to htjela učiniti sama, pa je otišla u svoju sobu i molila se Bogu da joj oprosti te da povjeruje u Isusovu smrt i uskrsnuće.

Njezina ljubav prema Isusu blista kroz njezin dnevnik, koji je postao veliki izvor utjehe za njezinu obitelj nakon njezine smrti. Bilo je jasno da ona ljubi Isusa svim srcem.

Kroz sve to vide dokaz Božje milosti

Otac govori o tome kako su kroz sve ovo vidjeli toliko dokaza Božje milosti. Od mogućnosti ležati s Lucy satima dok je prolazila do podrške ljudi iz njihove crkve.

Život na zemlji može biti ispunjen s toliko radosti, ali i boli. Ponekad ne možemo razumjeti zašto moramo prolaziti kroz sve stvari. Ali jedina stvar koju znamo je da je Bog uvijek tu za nas, hodajući s nama kroz to. Molimo se za obitelj Lucy Morgan dok se snalazi u ovoj novoj stvarnosti. Neka osjete Božju utješnu ruku i znaju da je On uvijek s njima.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare