Pas godinu dana dolazi na obalu i gleda u valove, a razlog će vam slomiti srce

Ovaj pas više od godinu dana dolazi na obalu i gleda u valove. Kada otkrijete razlog, slomit će vam se srce.

Jolie Mejia je ljubiteljica pasa. Kod kuće ima jednog psa, zbog čega joj se ova priča utkala u srce. Otišla je na plažu sa svojom obitelji i primijetila psa koji je izgledao tužno.

Čekao je vlasnika, ali …

“Mazila sam ga, čekajući njegovog vlasnika, ali minute su prolazile, a nitko nije dolazio”, prisjetila se Jolie .

Zabrinuta za njegovu sigurnost, pitala je stranca na plaži zna li što o psu.

Ispostavilo se da ga cijela zajednica poznaje i brine o njemu. Jolie je ubrzo saznala zašto. Vaguito je izgubio vlasnika, koji je umro dok je bio na moru.

Vaguito svaki dan dolazi na plažu i tuguje zbog gubitka voljenog vlasnika, iako je prošlo više od godinu dana. Zajednica vjeruje da je otišao u ribolov i imao srčani udar. Sada ovaj dragi i slomljeni pas svaki dan dolazi na plažu, čekajući svoju vlasnika koji se više nikada neće vratiti kući.

Ovo je priča o ljubavi, odanosti i o tome što znači kada dobijemo na dar čovjekovog najboljeg prijatelja.

Ljudi se brinu za psa

Jolie je htjela znati može li nešto učiniti za psa. No ubrzo je saznala da se cijela zajednica brine o Vaguitu. Zajednica mu osigurava mnogo maženja povrh sve hrane koju može jesti, pa čak i toplo mjesto za noćenje.

Trenutno je kod žene koja živi blizu plaže. Ali on svaki dan odlazi na obalu i zuri u valove oplakujući gubitak svog vlasnika.

Kad je Jolie saznala za Vaguitovu priču, srce joj se slomilo. Nitko nikada ne bi trebao izgubiti voljenu osobu, a prežalosno je kad shvatite da krzneni prijatelji poput Vaguita istinski vole svoje vlasnike i da im nedostaju.

NAJNOVIJE!