par skrivao trudnoću
Snimka zaslona: YouTube

Bračni par je skrivao trudnoću mjesecima. Njihove obitelji nisu imale pojma o trudnoći pa su se pojavili na vratima i snimali njihove reakcije.

Ben i njegova supruga su prošli kroz trudnoću i dobili dijete bez znanja drugih članova svoje obitelji – do trenutka kada su se pojavili sa svojim malenim smotuljkom sreće.

U vremenu kada je gotovo nemoguće održati tajnim i spol djeteta tijekom devet mjeseci, ovaj je par nekako uspio zatajiti u potpunosti sve.

Njihove obitelji nisu imale pojma o toj trudnoći, a posebno ne o rođenju djeteta. Na njihovo iznenađenje se par pojavio na vratima prvi put u 10 mjeseci i upoznao ih sa svojim djetetom.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Naše obitelji i prijatelji ne znaju da postoji

Njihove su reakcije bile neprocjenjive. Ponosni je otac snimio ove riječi kao uvod u snimku:

„Ovo je Ivy. Naše obitelji i prijatelji ne znaju da postoji jer ih nismo vidjeli punih 10 mjeseci. Tako da ćemo ih sada iznenaditi.“

I kakvo je to iznenađenje bilo. Kakvo se predivno obiteljsko okupljanje odvilo. Njihove su reakcije uistinu dragocjene.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Hodajući prema ulaznim vratima, novopečeni su roditelji bili spremni na pravu proslavu – barem su joj se nadali. Zapravo nisu imali pojma kako će njihova obitelj reagirati na činjenicu da su od njih krili ovu vrlo važnu informaciju čak 10 mjeseci.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Budući da su ih upoznavali sa predivnom djevojčicom, nadali su se da će to biti radostan susret tako da su ponijeli i kameru kako bi sve zabilježili. Samo su ih dva mjeseca dijelila od jednogodišnje tajne, ali su ju napokon mogli odati.

Pogledajte kako su članovi obitelji saznali za ove ovu uzbudljivu tajnu kada su se odjednom naši pred svojom novorođenom unukom, nećakinjom i rođakinjom. Snimka je uistinu divna.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Ovaj trenutak zabilježen na kameri neusporediv je s ijednim drugim.

Pogledajte i sami kako je ovaj blagoslov primljen u obitelji.

IZVORSharetap