Pas je 7 godina strpljivo čekao pokojnog vlasnika, no ovih dana dogodilo se nešto loše.

Za one koji vole pse, nije tajna da je njihova odanost bez premca. Dirljiva priča o Rufusu, predanom psu koji potječe iz Lake Charlesa u Louisiani, istinski prikazuje neraskidivu vezu između psa i njegova vlasnika.

Tijekom sedam godina, Rufus je uporno zauzimao istu lokaciju na prilazu svoje obitelji, žudeći za povratkom svog dragog vlasnika, Johna. Žalosno je što Rufus nije znao da je John podlegao rijetkom srčanom oboljenju. Ipak, čak i nakon smrti, ljubav između njih dvoje ostala je jaka.

Pas je svaki dan čekao vlasnika

Lydia Crochet, Johnova kći, dijeli nevjerojatnu vezu koju su imali njezin otac i Rufus. John je usvojio Rufusa kao štene i provodio je većinu svog vremena vani, često radeći na automobilima u svojoj radnji iza kuće. Rufus, prirodni lovački pas, pratio bi Johna u njegovim pustolovinama, jureći za rakunima i drugim stvorenjima u plitkim jezercima na njihovoj zemlji.

“Bio je lovački pas i volio je loviti sve što se kretalo vani: rakune, zmije, pa čak i tvorove. Tata bi se smijao gledajući Rufusa kako galopira kroz ta jezera”, prisjetila se Lydia.

Tragično, 2016. John je doživio srčani udar i nakon 17 dana u bolnici je preminuo. Rufus, nesposoban shvatiti okolnosti, vratio se na svoje poznato mjesto na prilazu, nepokolebljivo čekajući Johnov povratak kući. Ovo svakodnevno bdijenje trajalo je sedam godina, budući da vjerni pas nikada nije gubio nadu da će se John vratiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanie & Pippa (@jeanie3legs)

Unatoč nepokolebljivoj odanosti, Rufus je i dalje uživao u dobrom životu. Ostao je blizak s Teresom, Johnovom ženom, i primao je puno ljubavi i pažnje od članova obitelji i susjeda.

“Rufus je bio dobro zbrinut, ali nedostajao mu je tata. Bilo je srceparajuće na trenutke vidjeti ga kako čeka”, rekla je Lydia.

Rufus je ovih dana prirodnom smrću napustio ovaj svijet u dobi od 12 godina. Iako je obitelj bila slomljena zbog njegove smrti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jeanie & Pippa (@jeanie3legs)

Rufusova nepokolebljiva odanost svom vlasniku služi kao snažan dokaz ljubavi i odanosti koja postoji između pasa i njihovih vlasnika. To je prekrasan podsjetnik da cijenimo bezuvjetnu ljubav koju pružaju naši krzneni prijatelji. Dakle, samo naprijed i još danas zagrlite svog psa – oni su uistinu čovjekov najbolji prijatelj.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare