Pas spasio dječaka od dadilje koja je imala loše namjere

Ono što je par čuo prilikom provjere snimke će ih zauvijek progoniti.

Inače miran i zaigran pas je počeo biti agresivan prema dadilji njihova sina. Otkrio je lošu namjeru dadilje te je spasio svog dječaka od užasne situacije.

Kada su Benjamin i Hope Jodran počeli primjećivati da se njihov pas, Killian, neobično ponaša. Iz vedra neba je inače miran i zaigran Killian počeo biti agresivan prema dadilji njihova sina. Taj je pas otkrio lošu namjeru dadilje te je spasio svog dječaka od užasne situacije.

Killian je dokaz da su naši kućni ljubimci mnogo više od običnih životinja. Oni su dio obitelji te su pravi blagoslov od Boga. Kada je taj krzneni anđelak shvatio da je njegova beba u opasnosti, učinio je što je mogao kako bi njegovi vlasnici toga postali svjesni.

Pas je otkrio lošu dadilju

Kada su se Benjamin i Hope Jordan preselili u Charleston u 2012. godini, počeli su tražiti nekoga tko će paziti na njihovog dječaka, Finna. Nakon duge potrage koja je uključivala rigorozne provjere podataka i brojne intervjue, odlučili su se za 22-godišnjakinju Alexis.

Alexis bi dolazila čuvati Finna nekoliko puta tjedno.

„Tada nam se činilo da je Alexis odlična osoba za to“, rekao je Benjamin.

Neko vrijeme je sve bilo u redu. No nakon 5 mjeseci se Killian počeo čudno ponašati.

Benjamin i Hope su rekli da je Killian inače jako dobar i opušten pas. No njegovo se ponašanje počelo mijenjati, a bilo je usmjereno samo na Alexis.

„Primijetili smo da se pas ponašao obrambeno kad god bi došla Alexis. On bi režao te bi stao između nje i našeg sina. Dlaka na glavi bi mu skočila te smo znali da nešto nije u redu“, rekao je Benjamin.

To ponašanje je bilo tako neobično za tog mješanca crnog labradora i njemačkog ovčara. Benjamin i Hope su znali da nešto nije u redu.

Budući da im njihov 7-mjesečni sin nije mogao reći što se događa, oni su odlučili sami saznati. Hope je sakrio mobitel ispod trosjeda te je uključio snimanje.

Ono što je par čuo prilikom provjere snimke će ih zauvijek progoniti.

Priznanje nakon skrivene snimke

Hope i Benjamin nisu nikako mogli biti spremni na ono što su čuli na snimci. Njihov je sin plakao gotovo sedam i pol sati dok ga je dadilja čuvala.

„Počelo je psovanjem“, rekao je Benjamin, „Tada čujete udarce kao šamare i njegovo se uznemireno plakanje pretvara u bolno plakanje. Htio sam posegnuti u snimku, vratiti vrijeme i spasiti ga.“

Šokirani i užasnuti, Benjamin i Hope su odveli Finna liječniku. Na svu sreću, liječnik je rekao da je njihov sin zdrav.

No tada je bilo vrijeme za obračun s dadiljom.

„Nismo mogli vjerovati“, rekao je Benjamin.

Nakon što su podijelili snimku s policijom, Alexis je sve priznala. Sudac ju je osudio na 3 godine u zatvoru. Njezino je ime na listi zlostavljača djece te više nikada neće smjeti raditi s djecom.

Finnovi roditelji su sretni što ona nikada više neće moći nauditi niti jednom djetetu. Naravno, bilo je teško ne misliti na ono što je radila njihovom djetetu.

„Užasno je pomisliti da sam 5 mjeseci ostavljao svoje dijete u rukama čudovištu bez saznanja što se događalo u mojoj kući“, užasavao se Benjamin.

Na svu sreću, s Finnom je sve bilo u redu. Ne pokazuje nikakve posljedice zlostavljanja.

A Killian je odlično zaštitio svoju obitelj. Hrabri pas je otišao i na trening za psihijatrijsku službu. Bogu hvala na tom krznenom anđelu.