BILO JE SAMO PITANJE VREMENA: Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija, tvrdi znanstvenica

Znanstvenica Mirjam Heine sa Sveučilišta u Würzburgu je u svom govoru za TED izjavila: “pedofilija je prirodna seksualna orijentacija, baš kao i heteroseksualnost.”

Bilo je samo pitanje vremena – i pedofili su navodno sada ugrožena skupina koja si ne može pomoći jer ih jednostavno privlači “ljubav” prema djeci.

Sljedeći korak je očigledno odnos sa životinjama i vjenčavanje sa stvarima itd. Dokle seže ta navodno znanstveno nemoralna te izopačena glupost u ime pametovanja, “prihvaćanja”, “ljubavi” i filozofiranja!?

Sada će se (za novac i popularnost) oglasiti uskoro i poznati svjetski liberalni teolozi i pastori – još samo njih čekam – sve to samo ukazuje koliko se ljudi i zapadna “Crkva” nalaze u vrlo lošem duhovnom stanju i potrebno im je istinsko pokajanje!!!

Kod nas u Hrvatskoj imamo već transrodnog luteranskog “svećenika”; sada nam još nedostaju i javni pedofili (iako njih ima već dosta, samo ih skrivaju) da smo ipak “znanstveno” in tako da možemo reći da smo “progresivna zemlja”. (M. D.)