Planinar je šetao šumom, a onda čuo strašne zvukove iz špilje

Joe Dunn je jedan od onih ljudi koji uživaju u prirodi i šetnja ih opušta. Jendog dana dok je planinario, naišao je na situaciju u kojoj je morao odlučiti hoće li nešto poduzeti ili samo odšetati.

Dok je planinario čuo je strašne zvukove koje nikada ranije nije čuo u šumi. Rekao je da je to bio tako strašan zvuk da ga niko ne želi čuti u životu, ali on je ipak odlučio da vidi odakle on dolazi. Osluškujući je došao do pećine u sredini ove divljine.

VIDI OVO: Planinarka je pala 215 metara niz planinu, ali kada su je spasioci pronašli nije bila sama

Zatim je shvatio da je taj zvuk ustvari poziv u pomoć od psa koji je zarobljen u špilji. Nije mogao izaći van, a kasnije je Joe saznao da je tu proveo 3 tjedna.

Znao je da ga ne može spasiti sam, te je iskoristio društvene mreže kao pomoć. Ostali planinari koji su čuli o čemu se radi, odmah su došli kako bi pomogli psu.

Kada su je izvukli, ona je bila neopisivo sretna i uzbuđena. Valjala se u travi i češkala stomak, a oni su je nahranili i dali joj vode.

Hvala Bogu, imala je oznaku na ovratniku i brzo su pronašli njenu vlasnicu Sally kako bi je obavijestili da je pronađena.