Jedan je divni plesač sa Downovim sindromom zadivio žiri kada je stao na pozornicu emisije „The Greatest Dancer“ (hrv. Najbolji plesač). Riječ je o 21-godišnjem Andrewu koji je spreman ostvariti svoje snove.

Taj je talentirani mladi plesač rođen s Downovim sindromom, ali nikada nije dopustio da ga to sputava. Bio je samo mali dječak kada je počeo gledati razne plesne emisije. Stajao bi pred televizorom pokušavajući otplesati ono što je vidio.

Od tada se njegova ljubav prema plesu nastavila razvijati te je otkrio da posjeduje prirodan ritam. Andrew jako voli balet, suvremeni ples i dvoranske plesove te je bio spreman pokazati svoje sposobnosti pred publikom i žirijem.

Najprije je Andrew bio skriven iza zida. Ideja je da publika ima priliku glasati za audiciju sa svojih mjesta. Ako više od 75% gledatelja u publici odobri audiciju, zid se podiže, a plesač nastavlja dalje u natjecanju.

Andrew je bio jako samouvjeren i hrabar kada je stao u praznu sobu i počeo plesati na pjesmu Justina Timberlakea „Can’t Stop the Feeling“. Gotovo odmah su se svi oduševili njegovim plesnim vještinama, zid se podignuo te su svi počeli plesati zajedno s njim.

Nakon predivne izvedbe, članica žirija Cheryl nije mola zauzdati suze dok je govorila koliko ju je ganula Andrewova ljubav prema presu. Bio je to jedan jako inspirativan trenutak te se svi nadamo da ćemo imati priliku vidjeti još koju izvedbu ovog fantastičnog plesača.