Policajac je čuo ženu kako vrišti – nije ni slutio što će zateći u autu

Policajac je čuo ženu kako vrišti u automobilu, a kada je izašao van nije slutio što će zateći. 

Jedan policajac iz Fort Wortha došao je na lice mjesta baš kada je žena u svom automobilu porađala svoje dijete. I odmah je krenuo u akciju da pomogne kako god može!

“Nikada nisam imao iskustva s porođajem”, rekao je policajac Rafael Salazar razmišljajući o tom iskustvu.

Policajac Rafael Salazar bio je u sjeverozapadnoj policijskoj postaji na virtualnom sastanku kada je čuo ženski glas kako vrišti vani.

“Nastavio sam čuti to glasno vrištanje kao da je netko u bolovima ili da se događa neka vrsta medicinskog problema”, rekao je policajac Salazar.

Tada je odlučio izaći van i istražiti. Pronašao je Marcusa Townsenda i Leah Reeves u njihovom vozilu, s Leahom u trudovima. Par je bio na putu za bolnicu, ali su morali stati jer su Leahini trudovi tako brzo napredovali.

Beba je već počela izlaziti

“U tom trenutku beba je već počela izlaziti”, rekao je Marcus Townsend.

Rafael je brzo zatražio medicinske usluge da dođu na mjesto događaja i one su stigle upravo dok je Leah naporno radila da donese svoju bebu na svijet. Hvala Bogu da je Rafael bio tu da pomogne paru tijekom ovog uzbudljivog iskustva!

“Definitivno ne očekujemo, niti ne zamišljamo kada dolazimo u svoju smjenu… da ćemo rađati dijete!” Rafael je rekao. “To je definitivno nešto što nikada neću zaboraviti.”

Leah je rodila dječaka po imenu Renzo. “Bilo je posebno”, rekla je Leah o rođenju svog sina.

“Znat će da je svijet brižno mjesto kada odraste”, rekao je Marcus Townsend, dječakov otac.