Policajac je lupio bebu po leđima, a tada je čuo zvuk za koji se molio

Mladi policajac je lupio po leđima bebu koja se se gušila nakon što je progutala kapi. Nakon nekoliko trenutaka čuo je zvuk za koji se molio Bogu.

Kada nastupi problem, znate li kako spasiti život? Jedan je mladi policajac to znao. 

Joe Chronister postao je otac predivnom dječaku Gradyju. Maleni je Grady imao samo tri tjedna te ga je jako bolio trbuh, a Joe mu je htio olakšati bolove kapima za bebe. 

Nije mu bilo ni na kraj pameti da bi se njegov sin zbog tih kapi mogao početi gušiti, no točno se to dogodilo. Kada nije znao kako pomoći svom sinu, odmah je pozvao pomoć. 

Na taj hitan poziv odgovorio je 23-godišnji policajac Cody Hubbard. Budući da je i sam roditelj, Cody je znao da treba doći do djeteta što brže s Bogom na svojoj strani. 

Policajac i beba
Foto: Facebook

Policajac se cijelim putem molio Gospodinu

„Gotovo cijelo vrijeme dok sam putovao tamo sam molio da Gospodin bude na mojoj strani“, rekao je, „Kada obitelj ovisi o vama na taj način, velik je to pritisak.“ 

Kada je beba napokon bila u njegovim rukama udarila ga je ozbiljnost te situacije. Na svu sreću, policajac je znao što točno učiniti s tom bebom. 

Okrenuo ju je na trbuh te ju je čvrsto, ali ne prejako, udario po leđima nekoliko puta, a tada je čuo zvuk za koji se molio. Bebina su se pluća počela puniti zrakom. Kada je beba počela disati svi su prisutni odahnuli. 

Kada je Gradyjev otac opisivao intenzivan trenutak u kojem je Gradyjev život bio u rukama policajca, rekao je: „Pomogao mu je da diše i da zaplače. Spasio je život mog sina.“ 

VIDI OVO: Policajac postao najbolji prijatelj djevojčici (2) koju je spasio od gušenja

Mladi policajac je bio oruđe u Božjim rukama

Cody je nakon tog događaja otišao natrag u svoj automobil. Tamo je ugasio svoju policijsku kameru te je počeo plakati od olakšanja i zahvalnosti jer je znao da ga je Bog upotrijebio kako bi spasio Gradyjev život. 

„Počeo sam nekako jecati jer, znate, drago mi je što je sve dobro završilo“, dodao je. 

Cody je zaista pravo oruđe u Božjim rukama.  

„Smiluj mi se, Bože, o smiluj se meni jer mi se duša utječe tebi!“ (Psalam 57,2).