Policajac je zaustavio djevojku pored ceste, a onda posegnuo u džep

Nikome nije ugodno kada da ga policajac zaustavi, bilo da kršite zakon ili ne, no ovaj policajac je to učinio svojoj djevojci. 

Alexis McCart ima isti takav osjećaj. Iako je bila u vezi s policajcem, nije bila imuna na osjećaj panike kada je ugleda policijski automobil.

Kada ju je policajac Michael Peterson zaustavio pokraj ceste, ona nije imala pojma da će joj se život uskoro promijeniti.

„Bila sam jako nervozna, nisam znala što se događa“, rekla je Alexis, „Tada je Peterson izašao iz automobila tako da sam se zbunila, nisam znala što se događa ni zašto to radi.“

Njezina tri prijatelja, s kojima se vozila, su znala za policajčev plan. Navodno su ju odveli na ručak, ali sve poslije toga služilo je kako bi ju omelo.

Kada su svi oni zamoljeni da napuste vozilo, Alexis se jako zbunila. Nepoznati policajac joj je poželio sretan rođendan (koji je bio dan ranije).

Nije razumjela kako joj zna ime ili da joj je bio rođendan.

Tada joj je jedan od prijatelja dao poklon naslovljen na gospođu Alexis Heart.

John Heart je predani policajac, a ujedno i osoba s kojom je Alexis provela četiri godine u vezi.

Nakon što je primila poklon, okrenula se, a iza nje je bio Heart, na jednom koljenu, moleći ju da se uda za njega.

Objavljuje Lexi HeartUtorak, 4. lipnja 2019.

„Drago nam je objaviti da je rekla ‘DA’ te sretnom paru želimo sve najbolje dok planiraju vjenčanje i kreću putem braka“, napisala je policijska postaja.

„Iskreno, ne znam što je rekao“, izjavila je McCart, „Mogao je reći bilo što na svijetu, ali sam samo čula ‘udaj se za mene’ te nisam mogla brže reći ‘da’“.

„Samo sam se jutros probudila i vidjela prsten te nisam mogla vjerovati“, dodala je. Taj će dan zasigurno zauvijek pamtiti.