Naslovnica Svjedočanstva Lijepe priče PONOSNA OBITELJ: Nakon 10 sinova rodila je kćer!

PONOSNA OBITELJ: Nakon 10 sinova rodila je kćer!

Obitelj Brett iz Velike Britanije dobila je svog najmlađeg člana – malu djevojčicu na koju je ponosna. Ovo ne bi bila tako spektakularna vijest da djevojčica nije rođena u obitelji koja već ima 10 sinova.

Kada je rodila svog najmlađeg sina, neobičnog imena Rothagaidh, Alexis Brett je postala prva mama u Velikoj Britaniji koja je rodila 10 sinova zaredom.

VIDI OVO: Ova obitelj ima 19 djece, pogledajte kako izgleda njihov dom

Nakon 10 sinova zaredom rodila je kćer

Mislila je da je njena obitelj potpuna, no kasnije se ispostavilo da život ima još jedno malo iznenađenje za nju i njenu obitelj kada je dobila još jedno dijete.

 

Prije nekoliko tjedana Alexis je rodila svoje 11. dijete, a ima samo 39 godina. Tijekom zadnjih 18 godina više od 8 godina je bila trudna, a sada je vrlo sretna sa svojom velikom obitelji. Svojoj djevojčici dala je ime Cameron.

VIDI OVO: 6 vrijednih savjeta koji mogu ojačati i sačuvati naše obitelji

Ova obitelj je ponosna što su dobili djevojčicu iako su očekivali dječaka

Sretni roditelji rekli su da je poprilično promijenila dinamiku unutar obitelji jer sva braća paze da ne probude svoju malu sestru i općenito se puno bolje ponašaju.

Kada su saznali za zadnju trudnoću, bili su iznenađeni, ali i presretni. Očekivali su još jednog dječaka, no ipak su dobili djevojčicu. Sretna majka kaže da joj je ovo definitivno zadnje dijete jer joj je obitelj sada definitivno potpuna.

VIDI OVO: Molitva za iscjeljenje bolesnog člana obitelji ili prijatelja

Tvrdi da život s toliko djece nije lak, ali se planira uskoro vratiti na posao na pola radnog vremena kao fitness instruktorica, piše Lajk.hr.

Neka im je blagoslovljen suživot!

NAJNOVIJI ČLANCI