NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePosjetila je baku u vjenčanici kako bi joj ispunila posljednju želju -...

Posjetila je baku u vjenčanici kako bi joj ispunila posljednju želju – nije dočekala njeno vjenčanje

Posjetila je baku u vjenčanici kako bi joj ispunila posljednju želju prije smrti. Preminula je 27 dana kasnije te nije dočekala vjenčanje svoje unuke.

Vjenčanje Tare Foley se održalo u lipnju 2019. godine u Teksasu, no njena baka nije doživjela taj dan. Preminula je prije vjenčanje svoje unuke. No Tara je za svoju baku učinila nešto čime je rastopila milijune srca.

Jednog dana odlučila je iznenaditi baku koja zbog lošeg zdravstvenog stanja i slabog srca nije bilo preporučeno letenje.

Dok je njena baka još bila živa, u hospicij je stigla u vjenčanici.

U vjenčanici otišla baki u posjet
Foto: Facebook

U potpunoj tajnosti otišla je baki, a sa sobom je povela lokalnu fotografkinju koja je ovjekovječila emotivan susret unuke i bake te izradila fotografije nad kojima sada plače cijeli svijet.

Baka nije mogla vjerovati, a smijeh i suze isprepletali su se na njezinom licu

– Raširila je ruke za zagrljaj istoga trena kada me vidjela i rekla mi da sam predivna. Smijale smo se i uživale u svakoj sekundi – prisjetila se unuka emotivnog druženja s bakom u siječnju.

Tara je fotografije s bakom objavila na svojem Facebooku, a one i dalje kruže društvenim mrežama te su prikupile više od 1,7 milijuna lajkova.

Baka ju je pogledala ravno u oči i rekla koliko je voli

– Kad sam joj toga dana zaželjela laku noć, obje smo znale kako je to posljednji put da se vidimo. Uhvatila me za obraze rukama, pogledala ravno u oči i rekla mi koliko me voli. Preminula je 27 dana kasnije – kazala je Tara Foley.

Posjetila je baku u vjenčanici kako bi joj ispunila posljednju želju
Foto: Facebook

– Znala sam da moram doći do nje u vjenčanici kako bi me vidjela te kako bi se osjećala se uključenom u moj poseban dan. Jako sam blagoslovljena što mi je ovo posljednje sjećanje na nju – zaključila je Foley.

Neposredno prije vjenčanja mladenka je iznenadila obitelj otkrivši im fotografije sa voljenom bakom.

Neki ljudi će zauvijek ostati dio našeg života! Njezina baka nije mogla vidjeti dan njezinog vjenčanja, ali zato joj je ona na ovaj način uljepšala njene posljednje dane života na zemlji.